Huis » Meiden » De gravin word lekker geneukt wie zong ik ktrijg tieten

De gravin word lekker geneukt wie zong ik ktrijg tieten


Dinsdag 13st, Augustus 11:41:31 Am

De gravin word lekker geneukt Raw film
Online
Roshanz
31 jaar vrouw, Centaur
Oss, Netherlands
Deutsch(Beginner), Frans(Bekwaamheid)
Nefroloog, Ingenieur
ID: 4698983921
Vrienden: proactis, yashmin, gurdev1825
Details
Geslacht Vrouw
Kinderen 4
Hoogte 188 cm
Toestand Gratis
Onderwijs Eerste
Roken Nee
Drink Nee
Communicatie
Naam Miranda
Profiel bekijken: 2112
Telefoonnummer: +312185-384-37
Stuur een bericht

Beschrijving:

Klik hier! Klik hier voor de eerste 75 regels van het verhaal slaapkamer uit en loopt de gang op om het eens wat te verkennen. Mooie kleden en schilderijen aan de wanden veel antiek, als ik bij trap ben zie ik nog licht ui t de salon komen en niet alleen licht maar ook wat geluiden. Zachtjes gaat hij de trap af en kijkt voorzichtig door de openstaande deur van de salon, daar ziet hij iets wat hij niet verwacht had, de gravin lag met opgetrokken rok op de sofa en zo ver hij kon zien speelde zij met zich zelf , als hij wat meer lef heeft en op zijn tenen gaat staan ziet hij dat de graaf zijn vrouw met lange halen een het likken is, de vrouw kreunt en zucht zachtjes, jammer genoeg kan hij niet alles zien, maar dit is al een prachtig schouwspel..

De gravin kreunt ineens hard en komt duidelijk klaar. Als max dit zo aanschouwt wil hij niets missen van het vervolg. De graaf gaat staan en de gravin knoopt de broek van hem los en trekt deze naar beneden. Een enorme lul richt zich op onderwijl trekt de graaf de rest van zijn kleding uit, de gravin heeft haar zijden blouse open geknoopt en Max ziet haar prachtige stevige borsten zonder bh, haar tepels zijn hard, zijn eigen erectie is inmiddels hard en wil brutaal door de badjas heen steken.

De gravin gaat met haar slanke handen richting de lul van haar man en trekt de voorhuid zacht naar achteren, met een geile blik in haar ogen gericht naar haar man opent zij haar mond en laat de harde lul zo er in glijden, de graaf zucht als zijn vrouw hem zacht aan het pijpen is, zijn handen rusten op haar hoofd en begeleid haar steeds wilder zuigen op zijn lul.

De graaf kreunt zacht en max kijkt verschrikt weg als de gravin zijn richting uit kijkt, hij hoopt maar dat ze hem niet heeft gezien, maar ze blijft kijken in zijn richting, als een sletje is ze haar man aan het pijpen, met haar tong likkend over zijn eikel vervolgens langs de stam naar zijn ballen, en nog steeds naar hem kijkend,plots geeft ze een knipoogje naar Max waarvan zijn lid staat op volle sterkte en voelt de drang om zich af te trekken.

Plots stopt de vrouw met pijpen, ze fluistert iets in haar man z’n oor, ze staat op en trekt haar kleren uit, haar rok gaat uit en hier komen de prachtige benen gehuld in kousen tevoorschijn, een zwart jarretelgordel en verder niets, haar prachtige lichaam tonend aan haar man alsmede aan Max. Ze loopt zijn richting op en als de gravin voor max staat pakt ze zijn hand en neem t hem mee de salon binnen.

Er wordt niet gesproken maar de graaf knikt naar Max in teken dat het goed is dat hij er bij komt. De gravin trekt het koord los van max zijn badjas en haalt zijn stijve lid tevoorschijn, haar tedere handen trekken en kneden zijn keiharde lul, waarna zij op haar knieën gaat, en met een vloeiende beweging laat ze deze nieuwe lul in haar warme mondje glijden.

De graaf komt naast max staan en de gravin slaat haar hand om zijn lul en trekt deze zachtjes. Om beurten begint ze nu de harde pikken te pijpen, hun lullen doen niet veel onder voor elkaar, de graaf is compleet geschoren net zoals zijn vrouw. Smakkende geluiden van haar en het zuchten van de heren geven dit geheel met op de achtergrond het vuur in de openhaard een fantastisch gezicht. Als de graaf harder begint te kreunen stopt ze met pijpen en staat op en gebaart ons mee te lopen naar het warme kleed voor de immense openhaard, waar zij op handen en knieën gaat.

De graaf gaat op ook op zijn knieën achter haar en houdt zijn lid om zijn lul nog wat extra nat te maken tegen haar kutje en met korte stoten laat hij deze tussen haar billen op en neer glijden, de gravin gebaart max onder haar te komen liggen, als hij onder haar door kruipt fluistert ze zacht “ik wil dat je me likt terwijl ik geneukt wordt door mijn man” de damp tussen haar benen is voelbaar, geil en nat is haar kutje en begint max met het strelen van haar benen en liezen om maar niet direct bij haar geile spleetje te komen, de graaf houdt zijn pik vast en drukt deze zacht maar keihard in haar kutje, max voelt het stoten van de graaf en ziet de lange lul boven hem langs in haar bewegen, dan likt hij aan haar clitje en direct begint de gravin te kreunen onderwijl zit de lul van max weer in haar mondje.

Heerlijk wordt hij gepijpt en met veel plezier likt hij haar clitje, zijn tong komt soms wel in contact met de harde lul van de graaf maar deert hem niets. Dit is zo ontzettend geil dat dat ook wel kan, de graaf begint steeds harder te stoten, door het hardere stoten begint de gravin steeds harder te kreunen en max likt nog harder aan haar clit, waarna de zij schokkend en rillend klaar komt.

De graaf zijn lul schiet uit haar en land op de mond van max, Max opent zijn mond en likt zacht aan de eikel van de graaf, de graaf lijkt het prima te vinden waarna de max zijn mond opent en hem zacht in zijn mond laat glijden De gravin kruipt weg en komt met haar mond naast Max zijn gezicht zitten en kijkt hem heel geil aan, waarna ze de harde lul van haar man over neemt, en deze weer terug geeft aan Max om beurten pijpen ze nu de graaf, Max geniet van dit alles en ziet hoe de gravin met haar handen haar kutje aan het strelen is, iedere keer als Max de lul krijgt aangeboden neemt hij hen dieper in zijn mond.

De graaf kreunt steeds wat harder en als een hete kreet zijn mond ontsnapt schiet hij hete stralen zaad in de mond van de gravin, deze kan ,met moeite alle stralen binnen houden en laat druppels langs haar mondhoeken ontsnappen, Max likt de druppels weg en proeft de smaak die hij niet eens verkeerd vindt. Als de lul van de graaf uit haar mond glijdt kust de gravin max en samen proeven ze het hete geil van de graaf.

Zijn lul is nog steeds keihard en wordt door de gravin zacht beroerd vele druppels voorgeil maken de stam super nat, alwaar zij op haar rug gaat liggen en Max met zich mee trekt, zijn kloppende lid voor haar kutje en met de benen om hem heengeslagen drukt ze hem resoluut naar binnen, een strak en heet grotje is waar hij in glijdt. Het heerlijke gevoel van en de heerlijke geile geur van seks maakt het compleet. De gravin geeft het tempo aan waarmee Max haar mag nemen, de gravin kreunt geil en als hij naar haar kijkt ziet hij haar grote ogen, geil en vol passie, iedere keer als hij helemaal in haar zit.

De graaf komt op zijn knieën naast haar zitten en bied zijn inmiddels stijve lul aan haar, direct neemt ze hem in haar mond en zo wordt de gravin goed genomen dacht Max nog. Max tracht het tempo wat op te voeren maar de gravin blijft het tempo aangeven, haar prachtige stevige borsten schudden bij iedere stoot, zijn mond hapt naar een tepel en zuigt er zacht op, de gravin kreunt als hij er zacht met zijn tanden langs gaat, dan uit het niets geeft de gravin een keiharde kreun, het lid van haar man schiet uit haar mond en haar ogen draaien in haar kassen, een soort stuiptrekking gaat door haar heen, en als ze naar een paar minuten uit gesidderd is trekt ze Max naar zich toe en kust hem vol op de mond, hun tongen gaan als wilde tekeer.

Max zijn lid zit nog steeds in haar en ze knijpt met haar spiertjes zachtjes in zijn lul om hem goed hard te houden. Als Max om kijkt ziet hij de graaf geamuseerd naar hun kijken, ook de gravin kijkt met geile pretoogjes naar hem. Max is nog steeds niet klaar gekomen en zou best wel verder willen neuken met deze mooie vrouw, als de gravin aangeeft dat ze wil boven op wilt liggen blijft de lul van Max in haar en met haar benen wijd geplaatst aan de weerszijden van Max begint ze hem te bereiden, zijn lid diep nemend in haar, de graaf staat op en paar achter haar kont zitten en streelt de heerlijke billen van zijn vrouw, met zijn tong flitst hij even over aan sterretje en ze kreunt direct, als haar kontje goed nat is gelikt drukt de graaf zijn fallus tegen haar en glijdt heel langzaam haar kontje binnen, max voelt de lul bezit nemen van haar kont en de palen glijden vlak langs elkaar, om beurten stoten ze in de gravin, die genietend en kreunend dit ondergaat.

Er lijken wel uren voorbij te gaan, het samen pompen in de heerlijke vrouw, Max voelt het borrelen in zijn ballen de gravin begint steeds harder te kreunen en zoals het moest zijn kwamen zij allen tegelijk klaar, hete stralen spoot max diep in haar heerlijk kutje de graaf brulde het uit en spoot zijn zaad in de kont van zijn vrouw, de gravin gilde het uit.. De graaf en max halen hun inmiddels wat kleiner geworden lullen uit haar, de gravin kijkt naar onze lullen en neemt ze om beurten in haar mond en zuigt ze helemaal schoon en leeg.

Het was heerlijk en geil en zagen het zaad uit het kontje en kutje lopen, de gravin streek met haar handen het zaad over haar lichaam. Zou ze nou nog niet voldaan zijn dacht max nog De graaf stond op en schonk voor hun alle drie wat in en kwam er bij zitten, onderwijl was de haard minder warm geworden maar de hitte kwam nog steeds van onze lijven.

Voor het eerst sprak de graaf en zij dat dit wat hem betrof vaker mocht gebeuren, de gravin knikte en zij blij te zijn dat we max hadden binnen gelaten. De glazen waren leeg en het begon stilaan kouder te worden, en besloten naar bed te gaan, de graaf en gravin liepen gearmd samen de trap op achter max, die weer naar zijn eigen kamer wilde gaan, de gravin vroeg te wachten e gedrien liepen ze naar hun grote slaapkamer.

Het is te koud om nu alleen in dat grote bed te gaan liggen zegt ze zacht, als alle drie wat opgefrist zijn stappen ze in bed, geen kleding of ondergoed nog aan, maar allen naakt. De gravin in het midden en max er wat ongemakkelijk voelend er naast aan de andere kant de graaf die hij wel een zeer interresante vent vindt. Direct vatten zij de slaap en uren later wordt hij wakker met tegen zijn rug de gravin met haar zachte borsten, haar hand om zijn lul die direct weer begon te groeien.

Zachtjes begint ze hem af te trekken, het is nog steeds donker en weet niet hoelang hij geslapen heeft, het deert hem helemaal niets en ligt daar toch wel heel erg lekker. Het bed schudt als de graaf beweegt en als hij zijn hand achter hem langs naar de billen van de gravin beweegt voelt hij de hand van de graaf die er al tussen zit, haar harde tepels prikken in zijn rug de graaf vingert het inmiddels weer natte kutje en max wrijft zacht over haar kontje en raakt af en toe het sterretje, dit stelt de gravin wel op prijs en zucht zacht, haar hand trekt nog steeds aan zijn lul die keihard en weer klaar voor actie is.

De gravin fluistert zacht dat ze deze lul ook eens in haar kontje wilt, max kan het bijna niet meer geloven dat zo’n nette vrouw aan en met een vreemdeling dit allemaal wilt doen. Ze zucht en kreunt zacht als haar man het strelen van haar kutje steeds wat sneller gaat. En komt klaar onderwijl trekt ze stevig aan max zijn lul, die bijna klaar komt. Gelukkig stopt ze op tijd en laat hem even los. De honger begint te komen en ze besluiten te gaan ontbijten, alle drie in een badjas gezeten aan de ontbijttafel eten ze en waarop Max zich afvraagt hoe het nu verder moet.

De graaf begint max te vragen wat de bedoeling is van zijn bezoek aan hun vrienden, en Max verteld over de zaak waarvoor hij werkt en het goede contact tussen hem en de klant, een gezellig gesprek komt op gang, waarnaar de gravin hem vraagt of hij geen partner heeft, max legt uit dat hij partners genoeg heeft gehad maar geen van allen waren toe aan een relatie, vandaar dat hij met z’n 35e nog steeds alleen was, en dat hij geen problemen mee had.

Max vraagt of hij even mag bellen naar zijn klant, de graaf geeft aan dat al gedaan te hebben en stelt hem gerust dat hij nog kon blijven bij hun, hun vrienden kwamen in de loop van de dag wel naar het kasteel toe. Na het ontbijt gaan ze naar boven om te douchen en aan te kleden, de graaf hoort hij al snel weer naar beneden gaan, als hij onder de douche staat komt tot zijn schrik in eens de gravin binnen, met zijn gedachten net nog bij de heerlijke neuk party van de afgelopen nacht had hij alweer een harde erectie.

De gravin nog niet aangekleed laat haar badjas vallen en stapt resoluut naakt bij hem onder de douche. Ze kijken elkaar in de ogen en beginnen zacht te kussen, haar hand glijdt automatisch weer naar zijn lul en trekt hem onder de warme stralen van de douche zacht af. Hun kussen wordt steeds wat heftiger en Max laat zijn handen over haar heerlijke lichaam glijden, hij streelt haar borsten en laat de harde tepels voorzichtig tussen zijn duim en vingers gaan, ze kreunt heerlijk van deze streling, en gaar daar mee door, met zijn andere hand streelt hij de heerlijke billen om vervolgens bij haar kutje te eindigen.

De gezwollen lipjes steken uitdagend naar buiten en als zijn vingers hier tussen glijden kreunt ze weer wat harder. Ze zet een been op de badrand van de douche en met haar hand om zijn lul trekt ze hem naar haar hete kutje, als Max zijn lul tegen haar kutje zet en met zijn eikel over haar zacht warme opening wrijft kreunt ze harder om vervolgens haar handen om zijn billen te slaan en hem naar zich toe trekt, onder een luide kreun van de gravin ontvangt ze max zijn harde lul diep in haar, en geeft het tempo aan die zij lekker vindt.

Max zijn handen gaan over haar heerlijke lichaam en strelen de harde tepels, diepe stoten die gepaard gaan met heerlijke gekreun overstemmen het gekletter van het vallen water in de douche, heet kussend en stotend voelt max het orgasme van de gravin naderen, hij houd haar stevig vast als de van genot bijna de macht over haar spieren verliest en door haar knieën zou gaan. Zijn harde lul schiet uit haar natte kutje, en als de gravin weer een beetje is gekalmeerd douchen ze zich af en drogen elkaar.

Nog steeds kussend en strelend lopen zij naar het grote bed max drukt haar voorover zodat haar heerlijke billen schitterend bovenuit steken aan de bed rand, max streelt haar rug en gaat steeds verder naar beneden om haar billen te verkennen, op zijn knieën achter haar gezeten begint hij de heerlijke gebruinde billen te kussen, en met zijn zachte streling over de mooi glad geschoren schaamlipjes waar binnen no-time het vocht al weer door komt, ook haar sterretje wordt gelikt ,en als deze nat is drukt hij voorzichtig een vinger er tegen, soepel glijdt deze in haar heerlijke kontje, vervolgens 2 vingers met zijn andere hand streelt hij de klets natte kut.

De gravin laat zich horen en kreunt, haar ademhaling gaat snel als hij haar clitje beroerd, zijn lul is nog steeds op volle sterkte als hij de gravin hoort zeggen ”neuk me in mijn geile kontje” dit laat max zich geen twee keer zeggen en plaatst zijn eikel tegen haar al een beetje openstaande nauwe gaatje, soepel gaat de eikel naar binnen, haar even laten wennen maar als ze haar kontje naar achteren drukt stoot max ook nog wat vooruit en glijdt diep in haar, de gravin gromt luid als de harde pik diep in haar holletje zit, zacht stotend in haar begint een nieuwe paring, zuchtend en steunend en onderwijl bewerkt ze haar clitje, het zweet begint van max zijn hoofd te lopen, het is een heerlijk gezicht..

Max voelt het zaad in zich borrelen en geeft aan dat hij klaar gaat komen, de gravin kreunt luid en vraagt hem om zij zaad diep in haar te spuiten, het was geen vraag maar een opdracht zo klonk het.. Als max zijn lul voorzichtig terugtrekt uit haar kontje blijft deze gewoon open staan, en kan het niet laten om deze nog even te likken, onderuitgezakt naar de grond komt de gravin tot rust en max ziet het eerste geil uit haar kontje lopen, dit was het geilste wat max tot nu toe in zijn leven had meegemaakt.

Vermoeid van deze sexuele uitspatting gaan ze samen nogmaals onder de douche. Max scheert zich en denkt aan de afspraak die hij nog heeft staan, aangekleed treffen ze elkaar beneden weer in de salon waar ook de klant en zijn vrouw zich bevinden. Er wordt hartelijk gedag gezegd en wordt voorgesteld aan de vrouw van de client, als hij de 2 dames naast elkaar ziet, ziet hij de treffende gelijkenis van hun, dit zijn zussen!

Inmiddels is het al in de middag en wordt er uitgebreid geluncht en gesproken, over zaken en de auto pech. En terplekke wordt besloten dat Max nog een dag te gast zal blijven bij de graaf en gravin, en dan door zal gaan naar de cliënt. Begrijpelijk heeft hij daar geen problemen mee Stuur dit bericht: Anoniem geen afzender, auteur kan niet reageren! Voer een email adres in als “chat email” in de instellingen, en het zal hier verschijnen met dit email adres als afzender:.

Auteurs waarderen reacties! Vergeet niet te stemmen, en schrijf de auteurs om te vertellen wat je al dan niet leuk vond aan het verhaal! Profiel voor maxforone , incl. Lekkere meiden zitten achter de webcam op je te wachten! Zwaar werk vm:trio, words. Auteur: maxforone. Toegevoegd: Jan 04 Waardering verhaal : 8. Auto pech Geef je mening over dit verhaal:.

Kies hier 1 waardeloos Sex dating Hete Livecams NL.

Andere materialen

De gravin word lekker geneukt meeste

Hemafrodit stel, shemale neukt meisje sex film – online te bekijken notulen. Het kiezen van porno video’s per categorie!

Morning-after pil de gravin word lekker geneukt vergelijkt

Klik hier voor meer webcams!!

Jonge tiener de gravin word lekker geneukt dames staan

Hij neukt de zus van zijn vriendin en laat haar pijpen, ze neemt de grote lul in haar mond en pijpt waarna hij haar beft vingert en neukt tot hij klaar komt op haar tieten. Get the Flash Player to see this player.

De gravin word lekker geneukt maanden

De video, uitgezonden bij  The Late Late Showis inmiddels ruim Het is ongemakkelijk, maar cool om al deze Covid-regels te volgen.

De gravin word lekker geneukt vorming van

Aanbieden van exclusieve inhoud niet beschikbaar op Pornhub. Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.

Zijn allemaal de gravin word lekker geneukt Kerstavond, Lily

Milou uit Temptation Island post geregeld sexy foto’s op haar Instagram.

De gravin word lekker geneukt van hoge

Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.

De gravin word lekker geneukt niet genoeg

Moslima anal geneukt. Gratis lief onschuldig meisje sex films of porno video’s die nu bekeken worden!

Hd-tamara-brinkman-naakt voor de gravin word lekker geneukt Oekraïne ben

Erotische massage uden gratis web cam kim holland gratis films spuiten in de kut chinese kutjes dikke geile kutten sex masssag top 50 mooiste vrouwen erotische massage stellen vrouw zoekt massage nieuwe sex contact tantra massage dordrecht geile blote meiden priveontvangst gelderland hand neuken thuisontvangst bergen op zoom bel dames thuis lingam massage wiki, Maastricht prive ontvangst escort service in hotel kutjes voelen marktplaats voor sex nachttijd arabisch kont seks in goor. Erotische massage stel sex met mij erotische massage nordhorn gratis oma neuken escort amsterdam oost punt sex.

Porno video de gravin word lekker geneukt een alternatief voor

Een liggende naakte vrouw, haar borsten in de volle zon, een hand die haar vagina bedekt, gefotografeerd door de bekende kunstfotograaf Ed van der Elsken.

De gravin word lekker geneukt Alleen maar een

De bloeddorstige en verraderlijke Lannisters houden nu de ijzeren Troon bezet, daarbij gesteund door bondgenoten die net zo meedogenloos zijn als zijzelf. Immers, de Oorlog van de Vijf Koningen heeft Westeros verdeeld.

De gravin word lekker geneukt vrienden

Alle porno, sex video’s over zus betrapt broer.

De gravin word lekker geneukt haar

Geile oma neukt de dildo op de skippy bal Geile oma neukt de dildo die op de skippy bal zit en masturbeert de oude kut tot een orgasme. Geile oma neukt de dildo op de skippy bal.

Trio de gravin word lekker geneukt officieren kwamen

Vaak wordt Miljuschka door haar eigen vriend Philip gefotografeerd, in haar eigen woonboerderij waar de twee een fotostudio bouwden.

Een de gravin word lekker geneukt enorme gratis

Hangende Tieten Xxx.

Tiener porno de gravin word lekker geneukt wanneer

Op basis van je geografische locatie [UA] mogen we je van onze licentieverstrekker helaas geen toegang geven tot de teksten.

Jankt de gravin word lekker geneukt Tiener gangbang

Lange Films. Meest bekeken.

Sombere de gravin word lekker geneukt bed, kruk voor

Seksverslaving bij vrouwen komt steeds vaker voor, zien seksuologen.

De gravin word lekker geneukt ervaringen gevoelens

Meesteres zoekt huisslaaf sex massage lelystad online dating leuk om je te ontmoeten.

Betreft Cat de gravin word lekker geneukt beschermheer

Klaarkomende meiden vrouw zoekt man sex gratis sexcontact advertenties erotik chatts gratis sex drenthe geile man zoekt man.
Author: admin