Huis » Femdom » Eigen sperma seksverhalen buiten plassen en geneukt worden

Eigen sperma seksverhalen buiten plassen en geneukt worden


Donderdag 14st, September 10:11:6 Pm

Eigen sperma seksverhalen Naaktstrand, Tayrona national
Stuur een gratis bericht naar Russianslovak
Offline
Russianslovak
30 jaar vrouw, Stier
Zeidveld, Netherlands
Marathi(Gemiddeld), Japans(Basic), Telugu(Mooi zo)
Signalman, Musicus, Ecoloog
ID: 3696442284
Vrienden: benanddee, AsianSkyper, mrsjkauhane
Details
Geslacht Vrouw
Kinderen Nee
Hoogte 182 cm
Toestand Actieve look
Onderwijs Het gemiddelde
Roken Ja
Drink Nee
Communicatie
Naam Patti
Profiel bekijken: 1277
Telefoonnummer: +312818-617-29
Stuur een bericht

Beschrijving:

We ontmoeten elkaar toen we beiden eind 30 waren, mijn vrouw Patty en ik. Beiden hadden we al diverse relaties gehad en op de een of andere manier waren we vanaf onze eerste ontmoeting onafscheidelijk. De seks was vanille maar wel gepassioneerd, totdat er iets gebeurde dat ons sexleven op slag veranderde. Een vriendin van Patty werd 40 en gaf ter gelegenheid hiervan een groot feest. Wijzelf zijn woonachtig in het zuiden van het land en de vriendin van Patty in Amsterdam, dus wij besloten om er een leuk uitje van te maken en we boekten een lang weekend Amsterdam.

Het feest op vrijdagavond was gezellig en de drank vloeide rijkelijk, zodat wij in beschonken toestand ons hotel bereikten. In deze dronken toestand konden wij in de lift naar de hotelkamer niet meer van elkaar afblijven. Op de hotelkamer aangekomen besloot ik om Patty te verwennen en ik ontdeed haar van haar kleding en liet haar op een stoel gaan zitten waarna ik haar kuste over haar hele lijf.

Na dit een kwartiertje gedaan te hebben kon Patty zich niet meer inhouden en ze pakte mijn hoofd en duwde die richting haar kutje. Ik kuste haar venusheuvel en lippen, om vervolgens van kussen over te gaan in likken. Ik liep achter haar aan, maar ze sloot de badkamerdeur vlak voor mijn neus en ik hoorde haar snel daarna plassen. In plaats van te antwoorden omhelsde ik haar, maar dat had ze klaarblijkelijk geen behoefte aan, want ze pakte mijn hoofd en duwde die naar beneden, zodat ik verder kon gaan waar ik, voordat ze naar het toilet moest, mee bezig was.

Patty leunde achterover tegen de muur aan en ik ging op mijn knieën voor haar zitten en kuste wederom haar venusheuvel. Ze had duidelijk haar kutje niet afgeveegd want ik rook een lichte urinegeur, die versterkt werd zodra ze een been over mijn rug sloeg en mijn mond bijna in haar kutje duwde. Ik likte door haar natte spleet en proefde haar kutsap en urine en gromde en kreunde van geilheid door de smaak die in mijn mond samenkwam en mijn hoofd deed tollen van geilheid.

Ik antwoordde in alle eerlijkheid dat ik het allemaal lekker vond. Vervolgens liep ze terug naar de stoel waarop ze gezeten had en deelde mij mee dat ik mijn klus mocht afmaken en verder mocht gaan met haar te likken. Maar er was iets drastisch veranderd: normaal als ik haar likte, liet ze me begaan en genoot ze van mijn tong en lippen, nu vertelde ze precies wat ik moest doen. Het duurde dan ook niet lang of ze kwam klaar en ik mocht haar schoonlikken.

Ik knikte ja. Ze maakte mijn broek open en trok deze samen met mijn boxershort uit. Mijn pik stond, door hetgeen er zojuist gebeurd was, snaarstrak en mijn eikel was kletsnat van het voorvocht. Patty nam mijn pik vast, ontblootte de eikel en begon met mijn natte eikel over haar tepels te wrijven totdat deze nat waren van mijn voorvocht.

De smaak viel alleszins mee en was zelfs zoet te noemen. Patty keek geboeid toe hoe mijn harde pik door mijn vuist op en neer ging en ze gebood mij na een paar minuten te stoppen. Wat wil je? Aangezien ik dusdanig opgewonden was en Patty 2 prachtige tieten heeft begon ik me als een bezetene af te trekken en ik had er niet lang voor nodig om dikke klodders zaad over haar heen te spuiten.

Direct nadat ik klaar gekomen was nam Patty mijn snel slinkende pik in haar hand en veegde mijn eikel schoon over haar tepels. Ze gaf me echter geen moment om te twijfelen, maar nam mijn hoofd in haar handen en leidde die naar haar borsten. Terwijl ik dit deed aaide Patty mij over mijn hoofd ten teken dat het goed was wat ik deed en nadat ik klaar was kusten we intens.

Vervolgens stond Patty op en liep naar de hoteltelefoon en belde met de receptie om twee flessen champagne te bestellen. Ik zat nog steeds op mijn knieën voor de stoel waar alles gebeurd was en stond op om me te fatsoeneren, maar Patty vertelde me dat ik me uit moest kleden en naakt op de salontafel moest gaan liggen. Patty kwam vervolgens over me heen staan en liet zich met haar kutje op mijn mond zakken en deelde mij mee dat ik haar kutje moest tongen.

Toen ik hier een minuut of twintig mee bezig was en mijn gezicht onder haar sappen zaten werd er op de deur geklopt en stapte Patty van me af. Ze gebood mij mijn ogen te sluiten en te blijven liggen, trok snel een kamerjas aan en opende de deur om de flessen champagne aan te nemen. Patty sloot de deur en kwam terug de kamer in. Tegen mij zei ze dat ik mijn ogen weer mocht openen en dat ik kon gaan zitten.

We dronken champagne en spraken niet, maar keken elkaar begerig aan. Patty verbrak het stilzwijgen nadat de eerste fles op was door te zeggen dat ze moest plassen en dat ik mocht kijken. In plaats van op het toilet te gaan zitten ging Patty in het bad staan en liet haar blaas leeglopen. Ze stapte uit het bad en gebood mij haar schoon te likken, wat ik maar al te graag deed. In plaats van op mijn gezicht ging ze dit keer op mijn harde pik zitten en reed zich in luttele minuten naar een hevig orgasme.

Gelukkig voor mij neukte ze gewoon door en liet ze mij in haar klaarkomen. Toen mijn erectie gezakt was en uit haar floepte, droeg ze mij op mijn ogen te openen en vertelde ze dat ze iets ging doen wat ze altijd al eens had willen doen. Vervolgens liet ze zich op mijn mond zakken en begon heel zachtjes op mijn tong te rijden. Haar kutsap vermengt met mijn zaad liep mijn mond in en ik kon niets anders doen dan alles netjes op te likken en door te slikken.

Ik was danig onder de indruk van het gebeurde en besloot de tweede fles champagne te verorberen. De volgende ochtend legde de basis voor de rest van onze relatie. Aan de ontbijttafel, op de hotelkamer vroeg ze mij om mijn diepste onderdanige gevoelens met haar te delen. Tevens vroeg ze mij of ik wel eens masturbeerde en hoe ik dat dan deed. Dit is voor onze relatie een echte eye-opener geworden: wij hebben een gewone evenwichtige man-vrouw relatie maar het delen van onze geheimen en verlangens heeft er voor gezorgd dat we deze zaken tegenwoordig gewoon doen en op sexueel vlak enorm experimenteren.

Aangezien ik dagelijks een zaadlozing nodig heb en Patty niet wil dat ik masturbeer zonder dat zij erbij is, moet ik tegenwoordig aan haar aangeven als ik mezelf wil aftrekken. Zij vertelt me dan hoe ik dat mag doen, maar vaak neemt ze hierin zelf ook het initiatief. Toen ik fris gewassen terug in de woonkamer kwam zat Patty op een eetkamerstoel voor de open haard met slechts haar topje en haar string aan. Aangezien ik wel gedoucht was maar Patty niet, roken en smaakten haar voeten naar warm vrouwenzweet en werd ik botergeil door de adembenemende lucht en smaak die van haar voetjes afkwamen.

Ik likte tussen haar tenen en onder haar voeten en lebberde haar hele voeten af. Heel behoedzaam en eerbiedig kuste en likte ik mij een weg richting haar kruis om daar vervolgens mijn neus, bijna door haar slip, in haar kutje te duwen. Zoals ik reeds vermelde was Patty niet gewassen en rook haar slip en kutje penetrant naar zweet en kutvocht en ik verloor dan ook bijna mijn bewustzijn door deze ervaring.

Patty drukte mijn hoofd stevig tussen haar dijen zodat mijn neus bij haar kutje bleef en ik begon langzaam tegen haar benen op te rijden. Kom eens omgekeerd over mij heen liggen, dus zodat je pik is waar je neus nu is en je mond waar je pik nu is. Na enig gestuntel lag ik in de door Patty aangegeven positie en zat mijn pik klem tussen haar dijen en likte ik haar voeten en teentjes weer.

Patty gebood mij stil te blijven liggen zodat zij mijn sterretje kon bewerken. Eerst wreef ze heel lichtjes erover heen maar al snel begon ze cirkelende bewegingen te maken met een vingertopje dat langzaam in mijn aars verdween. Nadat ik voldoende ontspannen was haalde ze de vinger eruit en voelde ik eerst dat er iets nats op mijn aars werd gesmeerd en dat er vervolgens iets kleins wat later een prostaatstimulator bleek te zijn heel langzaam in werd gebracht.

Toen het kleine ding er helemaal inzat voelde ik een vreemd, maar wel lekker gevoel in mij. Ze begon het kleine ding met kleine bewegingen op en neer te bewegen en ik werd alleen maar geiler. Zelf zo geil dat ik mijn opdracht vergat en mijn pik tussen haar dijen wilde neuken. Het kostte mij de grootste moeite om stil te blijven liggen met mijn stijve pik die werkelijk sijpelde van het voorvocht tussen haar dijen, maar ik had geen keuze: de grip van Patty om mijn ballen bleef immers intact, zodat ik geen beweging meer durfde en kon maken.

Na een paar minuten met de stimulator in mijn aars kon ik het echter niet meer houden en kwam ik bijna huilend van genot tot een orgasme tussen de dijen van Patty. Wie heeft jouw toestemming gegeven om mijn benen te bevuilen met dat vieze vocht en kleverige zaad van je? Ik wist waar Patty op doelde en ondanks dat ik na een zaadlozing geen last heb van het verdwijnen van mijn geilheid ik wil meestal meer had ik er echt geen trek in om haar schoon te likken.

Ietwat verbaasd door deze plotselinge wending deed ik wel wat me opgedragen werd. Met mijn tong over haar dijen likkend en mijn eigen zaad en voorvocht proevend bedacht ik mij hoe veel Patty voor me betekent en nadat zij schoon was keek ik haar aan en vertelde ik haar dat ook. Zij reageerde door te zeggen dat als ik van haar houd ik dit moet laten blijken door zonder mokken en tegenstribbelen direct haar opdrachten op te volgen.

Ik beloofde beterschap. Ik draaide me om, en ging in de gewenste positie liggen om de stimulator in te brengen. Ontspannen ging moeilijk en mijn aars was ook nog eens overgevoelig van hetgeen er zojuist gebeurd was. Toen ik het ding er eindelijk in had zitten ging Patty om niets te hoeven missen, wijdbeens achter mij zitten en hield mijn eikel vast in een kommetje dat ze met haar vingers maakte.

Ik stimuleerde mijn prostaat met het apparaat en was snel hard en tevens, tot mijn eigen verbazing, ook snel op het punt waarop ik klaar ging komen. Ik vroeg Patty om toestemming en kreeg dit ook, zodat ik binnen een minuut het kommetje van haar vingers volspoot met het laatste restje zaad dat er na mijn, eerdere hevige orgasme, nog over was.

Omdat het nog vroeg in de avond was gingen we onder een deken op de bank zitten om nog wat tv te kijken en na een uurtje of wat zo gezeten te hebben begon Patty plotseling uit het niets allerlei vragen te stellen: of ik vond dat ze te ver ging, of ik het wel echt lekker vond wat we allemaal deden en of ik het erg vond om mijn zaad van haar af te likken en en en ….. Nadat ik haar gerust had gesteld en zij er echt van overtuigd was dat ze mij eigenlijk nog meer plezierde, als dat ik haar liet genieten, vond ze het tijd om naar bed te gaan.

Op de badkamer aangekomen stond Patty geheel naakt voor de wasbak zich te wassen en ze tikte op haar billen ten teken dat daar mijn plek was. Ik ging achter haar staan en aangezien ik nog naakt was drukte ik mijn naakte lichaam tegen haar aan en hield ik haar vast. Ik bukte nog iets dieper om bij haar kutje te komen en stak mijn tong direct naar natte gleuf binnen.

Ze schrok alsof ik haar gebeten had, ze ging recht staan, draaide zich om, tilde met haar wijsvinger onder mijn kin mijn gezicht omhoog zodat ik ze me recht in de ogen kon kijken en sloeg met haar vlakke hand vol op mijn wang. Toen ik geheel verbouwereerd haar smekend aankeek waarom ze dit deed kreeg de andere kant dezelfde behandeling. Ik durfde geen woord uit te brengen, maar knikte instemmend. Patty had ondertussen haar billen los gelaten en steunde op haar linkerarm terwijl haar rechterhand richting haar kruis ging om met zichzelf te kunnen spelen.

Terwijl ik haar aars tongde flitste haar vingers over haar klitje en het duurde dan ook niet lang voordat ze klaar kwam. Ik bleef echter met mijn tong haar aars bewerken totdat ik opdracht kreeg om te stoppen. Ondanks dat ik die avond al 2 keer was klaar gekomen had deze hele situatie mij niet onberoerd gelaten.

Mijn pik was hard en Patty vroeg of ik nog een keer wilde klaar komen. Ik bevestigde knikkend van ja en Patty lachte geniepig. Ze nam het kleine krukje dat op onze badkamer staat en ging er op zitten. Ik ging voor haar staan en ze pakte mij bij mijn ballen vast en trok mij naar zich toe. Nu stond ik met mijn benen aan weerszijden langs haar benen en Patty hield mijn ballen strak vast. Toen ik mijn tempo versnelde kneep Patty harder in mijn ballen.

Nadat ik enkele tempowisselingen had gedaan werd mij duidelijk dat langzaam aftrekken inhield dat Patty zachtjes kneep en als ik versnelde dat Patty harder kneep.

Andere materialen

Het eigen sperma seksverhalen beschikt over prachtige

Login om een reactie te plaatsen ».

Eigen sperma seksverhalen mensen over

Glennis Grace heeft recent haar borsten laten verkleinen. Jump to navigation.

Dreadneck brengt eigen sperma seksverhalen kapsalon van

Sexafspraak maken gratis sex filems vrouw zoekt lul gangbang zeeland grote kut beffen prive ontvangst. Erotiek massage video porno siex vrouw zoekt man voor seks geile gayboys leraar neukt leerling negers met grote lullen gangbang overijssel gratis blote tieten lesbische meiden beffen hot escort sex dating sex erotische massage siegen.

Eigen sperma seksverhalen zijn

Geile huisvrouw in sexy lingerie masturbeert en krijgt een orgasme 2. Gratis Sex, Porno films met o.

Eigen sperma seksverhalen gratis porno video

Vindt hij een kreunende vrouw heel sexy of ligt hij liever met iemand in bed die juist stil is?

Eigen sperma seksverhalen kunt

Fascinerende jonge porno houdt niet op te verbazen – deze meisjes zijn gevuld met energie en willen graag elke jonge man afzuigen waar ze hun ogen op richten.

Vaak eigen sperma seksverhalen parlementaire

Vorige 1   Ga naar pagina  

Meeste van eigen sperma seksverhalen dus

Maar ze weet niet te scoren. Kleindochter gaat avondje uit.

Rubdown eigen sperma seksverhalen deel van

Ongelovigen zouden zelfs door Georgina en Jort voor het gerecht worden gedaagd. Het kan niemand zijn ontgaan, afgelopen vrijdag lag het kerstnummer van Playboy Magazine in de winkels met als uitsmijter de naakt-reportage van Georgina Verbaan zangeres, actrice en vriendin van Jort Kelder.

Dames, escort eigen sperma seksverhalen veel

Niet alleen de zon is talrijk aanwezig, ook de hormonen schieten de pan uit.

Het eigen sperma seksverhalen hardcore orale spelen

Sections of this page. Jump to.

Waar ziet eigen sperma seksverhalen jonge wanhopige sletten

Maar als je smoorverliefd bent op je tegenspeler, wordt het ook ingewikkeld. Bovendien hebben ze zich voor Veronica Magazine bloot laten fotograferen.

Zijn eigen sperma seksverhalen zijn

Aanbieden van exclusieve inhoud niet beschikbaar op Pornhub. Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.

Eigen sperma seksverhalen prostaat P-spot, zoals

Voor dit gebied heeft dewulf~miedema Van Arendonk als nieuwe full-service dealer aangesteld.

Zijn eigen sperma seksverhalen een

Ondertiteld Japans amateur sumo olie Worstelen strippen Spel.

Zijn eigen sperma seksverhalen meer boeken lezen

Bent u jonger dan 18 jaar, verlaat u onze website voor volwassenen.

Eigen sperma seksverhalen als

Zijn moeder was weg, zijn vader zat in Amerika. In mijn jeugdjaren was ik op een avond bij mijn vriend Luc thuis.

Massage eigen sperma seksverhalen hoofdstad

COM doesn’t own, produce or host the videos displayed on this website.

Eigen sperma seksverhalen onze BDSM tube

Met het herfstweer kiezen meer en meer mensen voor een dikke pyjama om de nacht door te brengen.

Intestinale infectie eigen sperma seksverhalen neukt een

Tegenwoordig is een tattoo niets bijzonders meer, ze zijn zelfs niet meer uit het dagelijks leven weg te denken.
Author: admin