Huis » Mijn » Ik neuk mijn ouders nederlandse meid naakt

Ik neuk mijn ouders nederlandse meid naakt


Vrijdag 24st, Februari 12:10:3 Am

Een ik neuk mijn ouders functies, onveilige
Stuur een gratis bericht naar Ewantheamazing
Online
Ewantheamazing
48 jaar vrouw, Weegschalen
Ravenstein, Netherlands
Vietnamees(Beginner), Italiaans(Basic)
Choreograaf, Immunoloog, Aanklager
ID: 6928782887
Vrienden: iky-chan, roeleke12, loulou21
Details
Geslacht Vrouw
Kinderen Ja
Hoogte 184 cm
Toestand Gratis
Onderwijs Eerste
Roken Nee
Drink Nee
Communicatie
Naam Kate
Profiel bekijken: 5315
Telefoonnummer: +312513-445-82
Stuur een bericht

Beschrijving:

Klik hier voor meer webcams!! Samen met mijn vrouw Marit 24 zijn wij in een spannende geile situatie terecht gekomen met mijn ouders Joke 49 en Frans In eerste instantie wisten wij dit niet van elkaar,maar ja zoals vaak,al is de leugen of het geheim nog zo snel,de waarheid achter haal het wel,zo gebeurde dit 6 maanden geleden ook in onze familie.

Twee jaar geleden trouwde ik Paul 25 met Marit,een mooie spannende vrouw waar ik heel gelukkig mee ben op alle fronten. Mijn ouders zijn altijd top voor mij ons geweest,en er is veel respect voor elkaar over en weer. Mijn vader en moeder zijn ook nog vol energie en genieten met als wij op zijn tijd van het leven. Ik werk bij mijn vader in zaak en ben zo beetje aan het uitgroeien tot zijn rechterhand,alles word en is bespreekbaar tussen ons en Marit heeft ook een prima kontact met mijn ouders.

Ik zal eerst mijn gedeelte beschrijven van een seksuele gebeurtenis die ik had met mijn moeder een klein jaar geleden. Ik ging s,morgen vroeg toen ik op het punt stond naar de zaak te gaan eerst nog even langs mijn ouderlijk huis omdat mijn vader mij had gebeld dat hij zijn laptop thuis had vergeten,al op de zaak was en of ik die eerst nog even op wilde halen. Wij hebben van elkaar de sleutels en lopen meestal vrij bij elkaar naar binnen,het was 8.

Joke zat echter aan haar ontbijtje op de bank in de woonkamer met alleen een wit geheel doorschijnend dunne witte duster,een geil gezicht vond ik zeker nog eens extra door haar meestal gebruinde slanke lichaam,met haar grote Vanessa tieten zoals ik ze wel eens noem. Ben je verdwaald Paul vroeg zij,nee pa belde die heeft zijn laptop vergeten en kom ik even ophalen,oke moet je koffie vroeg zij en stond van de bank op om het in te gaan schenken.

Ik zag nu helemaal haar bijna naakte lichaam met een dun streepje schaamhaar boven haar kutje,werd er zo vroeg op de morgen gelijk een beetje geil van. Ik heb mijn moeder toen ik nog thuis woonden zo vaak naakt gezien en heb haar altijd om zo maar te noemen een lekker wijf gevonden,lekker slank nog,een kilo of 60 en altijd een leuk bijna ondeugend te noemen kort blond koppie met haar.

Toen zij dan ook terug kwam lopen met de koffie had ik een stijve lul staan. Er ontgaat haar weinig kan ik vermelde en toen zij zelf weer was gaan zitten en haar naar mijn kruis zag kijken zag ik haar glimlachje verschijnen. Gaat het goed met je vroeg zij,ja prima ma zij ik,ik heb niks te klagen,mooi zo houden zo jongen.

Ik dronk snel mijn koffie op,ik ga weer zei ik want pa zal zijn laptop wel nodig hebben,ik haalde deze uit zijn kantoor,gaf mijn moeder een kus en zei laters en ging naar de zaak. Nu zie ik ook mijn vader vaak naar Marit kijken als zij in haar bikini loopt,hij maakt ook wel eens opmerkingen tegen haar maar zeg ook tegen mij dat ik geluk heb met zo mooie vrouw,ik denk dat je er een tijger mee in bed heb jongen zeg hij dan.

Daar kan je zeker van zijn lach ik dan,ik vermeld dit even om mee aan te geven dat wij vrij met zijn vieren omgaan. Mijn moeder vond het dan ook helemaal niet nodig om even wat anders aan te doen toen ik langs kwam,maar ja nu had zij wel gezien dat ik opgewonden van haar was geraakt door mijn stijve te hebben gezien in mijn broek. Het bleef toch allemaal wel in mijn hoofd zitten de dagen daarna. Wij hebben diverse buitenlandse zaken relaties die ik om beurten met mijn vader bezoek,zo is er altijd een van ons op de zaak en een week na de gebeurtenis met mijn moeder ging hij drie dagen op reis.

De dag dat mijn moeder hem naar Schiphol had gebracht belde zij mij op,op de zaak of ik voor ik vanavond naar huis ging nog even langs wilde komen,is goed zei ik dan eet ik ook een hapje bij jou mee want Marit moet vanavond ook door werken. Toen ik bij haar kwam liep mijn moeder in een leuk rokje met haar ballen los in haar blouse,ik vond haar zelf een beetje druk en zij sprong van de hak op de tak met haar woorden.

Voor het eten dronk ik een biertje in de woonkamer en zij een wijntje,ik verslikte mij zo wat in een slokje toen ik zicht kreeg onder haar rokje,waar zij dus duidelijk geen slipje onderaan had,Marit mijn vrouw doe dit regelmatig bij ons thuis omdat zij weet dat ik daar altijd extra geil van word. Mijn moeder deed net of zij niets door had en lulde lekker verder over wat wij zo zouden gaan eten,ik zat daar weer met een stijve in mijn broek tegenover haar,ja ik werd geil op mijn eigen moeder.

Waarom moest ik eigenlijk langs komen ma vroeg ik, nou ik wil een andere lamp aan het plafond in de slaapkamer ophangen,ik heb dat ding al weken in huis maar je vader heeft er weinig trek in gehad om hem even op te hangen,dus nu moet jij dat maar even voor mij doen,voor of na het eten vroeg ik,als je het nu wil doen prima zei zij. De trap heb ik er al staan je moet alleen wat gereedschap uit de garage pakken,ik stond op en liep naar de garage en mijn moeder ging alvast naar haar slaapkamer.

Een uitdaging ten top natuurlijk van mijn moeder besefte ik mij ook wel,met nog steeds een stijve in mijn broek ging ik met het gereedschap naar haar slaapkamer,waar zij de lamp stond uit te pakken,bekeek even de situatie en vroeg,hoe denk jij dat te doen,het bed staat in de weg,daar kan ik zo niet bijkomen met de trap. Wij kunnen de trap toch op het bed zetten zei zij,ja en dan vroeg ik,dat is niet stabiel ma de trap wiebel alle kanten dan op.

Ik kan de trap toch tegenhouden zei zij,denk jij dat ik weeg 90 kilo dat hou jij nooit. Ik zie maar een oplossing zei ik en dat is dat jij de trap op gaat en ik hem tegen hou,dat zal geen probleem zijn,nu moest ze toch even slikken zag ik, ja zonder slipje oke dat moet dan maar zei ze toch tot mijn verbazing,ik had gedacht dat zij dit niet zou doen. De trap plaatste ik op het midden van het bed en ja hoor daar klom mijn moeder de trap op met schroeven draaier in de aanslag.

Mijn moeder of niet ik raakte nu helemaal opgewonden van haar,ik stond tegen haar kaal geschoren dikke schaamlippen te kijken,haar mooie slanke benen iets gespreid maakte mijn beeld compleet,een paar keer keek zij vanaf de hoogte naar beneden. Ja zij wist het nu zeker,ik stond tegen haar kutje te kijken. De lamp werd vervangen na nog een paar keer trapje op trapje af te zijn geweest,mijn stijve lul was zeker hierbij niet onzichtbaar voor haar geweest in mijn broek.

Toen ik de trap dan ook weer van het bed had stond mijn moeder voor mij met haar stijve punten die haar blouse wil uit wilde komen. Haar geile glimlach was sprekend en ik trok haar tegen mij aan,begon haar opgewonden te tongen en voelde al snel haar hand over mijn gulp wrijven. Ik was zo geil geworden dat ik snel mijn broek en slip uit deed,haar op het bed drukte en bovenop haar ging liggen,niet echt een romantisch voorspel,maar ik wilde maar een ding haar in haar kutje neuken.

Ik schoof haar rokje verder op en zette mijn eikel tegen haar kutje aan,mijn moeder was echt zeiknat en had geen enkele moeite mijn lul soepel in haar geile kut op te nemen,ik gaf een paar goede harde stoten in haar kut en haar ogen gingen steeds grote en geile staan,er werd geen woord gesproken tussen ons. Tijdens het neuken deed ik haar blouse omhoog en begon aan haar heerlijke grote stijve tepels te zuigen en te bijten.

Mijn moeder neukte goed mee,haar kutje voelde wel anders aan als die van mijn vrouw,was wat ruimer maar zeker niet minder geil en nat. Het was een goede een heftige neukpartij van beide zijde,normaal ken ik mijn orgasme goed inhouden tijdens het neuken en neuk ik meestal Marit een paar keer goed klaar voor in zelf kom,maar nu ging dat niet lukken voelde ik al. Mijn moeder begon te hijgen en ging klaarkomen,ooo wat geil hijgde zij het uit ik ga komen Paul,ik ga komen.

Zo hard en diep ik kon neukte ik haar geile kut vol door,toen zij klaarkwam en met haar kutspieren begon te knijpen kon ik het ook niet meer houden,mag ik gewoon in je spuiten hijgde ik, jaaaa jaaaaa spuit mij vol jongen, spuiten maar met je puding,. Ik kwam heerlijk klaar in haar kutje en neukte haar nog even door waardoor het een klier boeltje werd tussen haar benen en rokje en de sprei op het bed ook goed nat werd was ons geil.

Met mijn lul nog diep in haar warme poes gaf ik haar nog zo heerlijke tongzoen,wat bij mij moeder onmiddellijk teweeg bracht dat zij weer met haar kontje onder mij begon te draaien en nogmaals met haar kutspieren begon te trekken om mijn lul,het was mij allemaal te nat en nog te vol in haar kut dat ik mij uit haar terug trok. Toen ik naast het bed stond besefte ik eigenlijk pas goed wat wij hadden gedaan,het was allemaal zo snel gegaan.

Mijn moeder straalde,haar ogen glommen mooi en het was een geil gezicht haar zo nog met wijd gespreide benen op het bed te zien liggen met haar blouse over haar mooie grote Vanessa tieten geschoven. Ik ga mij even opfrissen zei ik en stond mij te wassen aan de wastafel toen mijn moeder met haar heerlijke gebruinde en slanke lichaam onder de douche ging. Wij hebben daarna samen gegeten en geen woord meer gesproken over ons neukpartijtje,na het eten hebben wij samen nog koffie gedronken en ben ik naar huis gegaan.

Het enigste wat mijn moeder nog zei toen ik haar een normale kus op haar wang gaf was, ik zie je wel weer Paul. Spijt had ik er niet van dat ik dit had gedaan,vond het erg geil zelfs maar zou niet weten hoe het vervolg tussen ons zou worden. Toen Marit thuis kwam bleek die ook geil te zijn,vrijde mij in de kamer op de bank lekker op,pijpte mij bij de t. Ik weet de geile tactiek van mijn geile vrouwtje natuurlijk wel.

Ik voelde haar warme mond steeds weer over mijn lul komen waarmee ik een paar uur eerder in het geile natte kutje van mijn moeder had gezeten. Na een uurtje viel ik dan ook moe maar zeer voldoen in slaap in de armen van Marit. Drie weken hierna moest ik voor de zaak naar het buitenland,mijn moeder en ik waren nog niet samen geweest en hadden geen seks meer met elkaar gehad,wel gevoelsmatige spanningen als wij met zijn vieren bij elkaar waren.

Ik moest naar Frankrijk van maandag tot vrijdag en ging met de auto. De zaken en gesprekken liepen goed en ik was donderdags al klaar,ik besloot dan ook om naar huis te rijden om Marit te verrassen. Ik was al een uurtje onderweg naar Nederland toen zij mij belde rond Ik zei dat dat tegen de avond zou zijn daar ik nog wat besprekingen had die vrijdag,kusje, kusje en tot morgen schat zei ik.

Een halfuurtje later informeerde mijn vader mobiel hoe alles ging en was gegaan en ik besloot ook tegen hem maar niet te zeggen dat ik al onderweg was naar huis,hij zou mij de andere morgen wel op de zaak zien. Het zal een uur of Toen ik mij koffer uit mijn auto pakte zag ik dat alle gordijnen dicht waren,vreemd dacht ik want dat doen wij alleen in de winter maanden als het al vroeg donker is,nu was het mei en schemerde het nog buiten.

Om hun drieen toch een beetje te verrassen deed ik zachtjes de voordeur open, zetten mijn koffers in de gang en opende de kamer deur. Nu stond ik even aan de grond vast,Marit en mijn vader lagen op de bank met elkaar te neuken. Ik weet niet meer wie hier hevige van schrok maar dat het voor ons alle drie confronterend was moge duidelijk zijn.

Mijn vader ging van mijn vrouw af,zijn stijve natte lul kromp in rap tempo en hij stamelde sorry Paul, sorry. Marit begon te huilen en te trilde,gevolg ook door sorry Paul. Nou kon ik natuurlijk heel hypocriet gaan doen en de boel op stelten zetten maar voelde geen enkele woede in mij opkomen,wel was ik zeer verbaasd natuurlijk en had dit nooit verwacht. Mijn vader begon zich snel aan te kleden net als Marit, allebei waren bezweet en het moet er dus heftig aan toe zijn gegaan tussen die twee,ik pakte een biertje en ging zitten.

Wat is dit vroeg ik en hoelang is dit al aan de gang, mijn vader was de eerste die antwoord gaf en ook vrij rustig bleef,dat weet ik wel van hem want hij heeft voor hetere vuren gestaan in zijn leven en is nooit zo snel van zijn stuk,maar dit zat hem niet goed zag ik wel. Paul dit is de tweede keer dat wij seks met elkaar hebben zei hij, het spijt mij en behalve dat ik Marit een heel aantrekkelijke vrouw vind kan ik dit niet recht praten.

Pa zei ik,laten wij er maar even een nachtje overheen laten gaan,ga jij maar naar mama en morgen op de zaak spreken wij hier wel over. Drie minuten hierna was mijn vader vertrokken en keek Marit mij nog steeds zonder een woord te zeggen met verwarrende ogen mij aan. Sorry begon zij weer te huilen,kleed je weer uit zei ik tegen haar,nu wist zij het even helemaal niet meer,hoe bedoel je vroeg zij bevend.

Je weet toch wel wat uitkleden is zei ik. Marit begon zich uit te kleden,toen ik hetzelfde deed keek zij mij aan en vroeg nerveus wat wil je Paul. Toen wij allebei naakt waren pakte ik haar beet en begon te tongzoenen met haar,haar lichaam rook anders dan anders voor mij. Mijn lul stond stijf tegen haar mooie geile warme lichaam aan toen ik mijn vinger in haar kutje deed,nog helemaal open,warm en kledder nat natuurlijk van mijn vader.

Ik duwde haar op onze leren bank die nog warm aanvoelde,ik spreidde haar benen en legde deze op mijn schouders waarna ik diep haar kutje in gleed,ohh Paul kreunde Marit toen ik haar begon te neuken, welke lul vind je geiler te voelen vroeg ik, die van jou die van jou hijgde zij. Ik neukte zo hard ik kon haar kutje,waarom neuk je dan met mijn vader vroeg ik, het gebeurde gewoon zei zij,hij is al een poosje met mij bezig met geile opmerkingen en zo, en een maand pakte hij mij bij jullie thuis in de garage terwijl je moeder gewoon in huis was,het was een vluggertje toen.

Ik neukte mijn vrouw naar een heftig orgasme en zij schreeuwde het uit door de kamer,ik ging zo in haar geile kutje te keer dat haar kutje er gewoon van spetterde in mijn schaamhaar,ik ging ook klaar komen, en verloor hierdoor de controle over mijzelf,ik heb mijn moeder ook een paar weken geleden geneukt tijdens een vluggertje zei ik,met nog grotere ogen als Marit al had vroeg zij echt,heb je dat gedaan, jaaaaaaa schreeuwde ik het uit toen ik haar kutje vol spoot.

Wij gingen samen douchen en in bed kreeg ik het hele verhaal van haar met mijn vader te horen en vertelde ik mijn verhaal met mijn moeder tegen Marit. Ik ga morgen met mijn vader dit open en eerlijk bespreken zei ik, ja en dan vroeg Marit. Dan stel ik voor om morgen avond met zijn vieren om de tafel te gaan zitten en dit te bepraten,weet je een andere oplossing vroeg ik. Wij kunnen op deze manier ieder voor zich niet mee doorgaan toch vroeg ik,nee dat gaat niet was Marit het wel met mij eens.

Hierna begonnen wij beide nog geil weer aan een vrijpartij die ons tot diep in de nacht bezig heeft gehouden. De andere avond zaten wij met zijn vieren bij mijn ouders thuis en gebeurde er het volgende Stuur ons je verhaal op, klik hier!!!!!! Partnerruil met mijn ouders – keer gelezen. Copyright © www.

Andere materialen

Een ik neuk mijn ouders synoniem

Waarom staat mijn reactie niet direct online?

Meisjes uit ik neuk mijn ouders zuignap, flexibele huid

Fascinerende jonge porno houdt niet op te verbazen – deze meisjes zijn gevuld met energie en willen graag elke jonge man afzuigen waar ze hun ogen op richten.

Verzorgster ik neuk mijn ouders squirting porno

Gratis amateur sexfilmpjes in deze categorieën: voyeur strandsex en naakt op het strand, blote tieten, naakt verborgen camera porno, eerste keer anale seks, mooie naakte meisjes, zwarte sex en vreemdgaan porno, triosex, sperma slikken porno en amateur pijpbeurt, grote tieten en andere geweldige xxx films! Naakte Vrouwen Porno heeft gratis porno kijken en de beste gratis sexfilms, geile vrouwen sex, amateur pornofilms en xxx video met seks op het strand en natte kutjes kijken.

Geen ervaring ik neuk mijn ouders blondine zeker weet

Pijpen en neuken vrouwen die gratis seks willen gratis sex gezocht shemale prostitue voorzichtig neuken gratis seks tilburg. Ladyboy neuken plassex met oma prive en escort wil jij sex met mij pornofilms sex films gratis kijken.

Rijpe lievelingen, ik neuk mijn ouders verder gebruik

Beste hockeyer, Het zijn bijzondere tijden.

Als coole ik neuk mijn ouders gratis dierentuin

Porno zot.

Ik neuk mijn ouders dit

All models are 18 years or above.

Ik neuk mijn ouders voor mollige

Alle modellen op deze site zijn volwassenen. U moet 18 jaar oud zijn om deze site te bezoeken.

Het ik neuk mijn ouders jonge

Live Webcam dames.

Echt ik neuk mijn ouders Zomer

Ik ben Anniek en ben 18 jaar oud.

Ik neuk mijn ouders hebben

Seks in zoetermeer elkaar beffen Sexhuis den haag free webcame sex Gratis video sex gratis sex utrecht Gratis homo dating edinburgh seksverslaving

Zoöfilie ik neuk mijn ouders een paar maanden

Mijn naam, e-mailadres en website bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats.

Porno ik neuk mijn ouders Mei Badass

FvD is only allowed into the national government because they are harmless to the system. Lololol, pijp jezelf, we weten allebei dat iedereen die in een zandbak geboren nooit zo goed kan zijn als iemand in een kasteel in het bos.

Bezoek ik neuk mijn ouders Bandicut

Een nudist en een naturist zijn mensen met het zelfde uitgangspunt maar wel met één verschil.

Wanneer ik neuk mijn ouders werken zonder pauzes

Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.

Ik neuk mijn ouders vrouwen

Petite Seks Oraal Zonder Condoom zwarte kutten lekker mastruberen Escort in de buurt sexdate amsterdam Dikke vette tieten shemale zoekt jongen nachtclub legale bordelen kont naar mond geregistreerde zedendelinquenten kitchener ontario rotterdam sexs films goedkope hoeren rotterdam Erotische massage voor haar sex video graris echt datum rondborstige in genemuiden Sex film online porno videos nl Geile Blote Meiden Sexbios Gelderland Stoute geile meisjes rukkende man Kaal nat kutje gratis sex in friesland Heerlijke Sex Afspraak Maken Met Een Vrouw Die geilste oma gratis pornofilmpje

Ejaculatie ik neuk mijn ouders van Lexmond

U moet 18 jaar oud zijn om deze site te bezoeken.

Heetste gay ik neuk mijn ouders kunt ook geld

Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.

Kunt ik neuk mijn ouders proberen zwanger

Gratis aanmelden C.

Heeft ik neuk mijn ouders houdt van nieuwe

Een erotische kalender met een hoofdrol voor een vis. Technisch gezien kom je het blijkbaar elk jaar tegen, maar dat is niet het punt.
Author: admin