Huis » Mijn » Mijn vrouw wilde neuken met een ander kut kul en maar neuken

Mijn vrouw wilde neuken met een ander kut kul en maar neuken


Dinsdag 11st, Augustus 5:57:48 Am

Niet mijn vrouw wilde neuken met een ander gerapporteerde
Online
Hoesey
38 jaar vrouw, Vissen
Zwolle, Netherlands
Urdu(Basic), Oekraïens(Beginner), Javaans(Geavanceerd)
Vertaler, Verzamelaar
ID: 1297299231
Vrienden: jess_lew1994, nomad_earthling, Ray9987654321
Details
Geslacht Vrouw
Kinderen 1
Hoogte 172 cm
Toestand Getrouwd
Onderwijs Het gemiddelde
Roken Ja
Drink Ja
Communicatie
Naam Pasteitje
Profiel bekijken: 7789
Telefoonnummer: +312585-613-52
Stuur een bericht

Beschrijving:

Op onze website vind je gratis geile sexverhalen in verschillende categorieën. Je kunt je eigen sexverhalen toevoegen middels het formulier. Dit kan met naam en emailadres , maar ook volledig anoniem! Live Webcams Webcam Tips!! Verhaal Mijn vrouw wil geneukt worden door een andere man.. Ik ben niet zo een verhalenschrijver maar toch wilde ik mijn verhaal met de lezers van dit forum delen.

Mijn vrouwtje Tina 49j en ikzelf 50j , reeds 23 jaar gelukkig getrouwd, hebben nogal een actief sexleven en hebben dus elke dag hevige sex. Sinds we elkaar kennen hebben we namelijk afgesproken wie als laatst klaarkomt, mag een wens doen, zoals het uitkiezen van een restaurant of welke voorkeur van eten of welke wijn te gaan drinken, enz. Daardoor genieten we intens van elkaar en proberen we het klaarkomen zolang mogelijk uit te stellen.

Soms zijn we echt enkele uren met elkaar bezig en proberen we natuurlijk elkaar zo snel mogelijk klaar te laten komen. Geloof me, de beste afspraak die we ooit hebben gemaakt. We proberen dan letterlijk alles uit zoals vibrators, tepelklemmen, pussy bead’s, een dikke komkommer en mijn laatste aankoop was een rubberen vuist. Gezien we veelvuldig sex hebben waren de wensen natuurlijk altijd kleinschalig, zoals de afwas laten doen, de auto kuisen, stofzuigen enz.

De laatste jaren werden de wensen inderdaad wel wat belangrijker. Op een gegeven ogenblik was Tina weeral serieuze haar best aan doen om mij eerst te laten spuiten en ging als gek tekeer met mijn lul. Ze rukte bijna mijn voorhuid er helemaal af. Met diepe rukken ging ze hard op en neer, telkens trok ze mijn voorhuid heel diep naar achteren om dan helemaal achteraan nog enkele extra korte rukken te geven om dan weeral mijn voorhuid helemaal naar boven te schuiven in een korte harde ruk.

Ik probeerde zo lang mogelijk in te houden maar na 10 minuten van het betere rukwerk spoot mijn sperma met kleine schokken naar buiten. Nadat mijn vrouw de dikke klodders sperma lekker naar binnen werkte zei ze nogal fier. Een week later had mijn vrouwtje een mooi klein ringetje door haar clithood laten steken in Leuven. Spijtig dat de weken die volgden we geen sex konden hebben om de genezing rustig te laten verlopen. Het duurde wel veel langer als verwacht 8 weken , maar na het helingsproces hadden we terug fantastische sex met elkaar en mijn vrouw genoot ervan als ik haar clitje likte en een beetje op het piericngringentje zoog.

Ze werd daar telkens echt botergeil van en dat was natuurlijk in mijn voordeel want hierdoor kwam ze meestal vlugger klaar als ervoor en kon ik mijn wensen dag na dag aan elkaar rijgen zoals gaan eten in mijn favoriet restaurantje in Leuven, een polsuurwerk, geen afwas doen, kortom zalig als je het voor het zeggen hebt…hahaha! Enkele weken geleden werd ik wel in snelheid genomen door mijn vrouw want gezien ik altijd de weddenschap won omdat haar clit zou snel opgewonden geraakte met haar piericng, kwam ze echter in bed en had ze haar piercing uitgedaan.

Verdorie nu zou ik zeker verliezen en wist dat ze wilde winnen. Ze zei me “nu is het terug mijn beurt want ik ben het verliezen beu”. Dat klonk zelfs wat dreigend met jaloers tintje en was ik niet echt gewoon van haar. Als snel begin ze mijn gezwollen eikel af te zuigen terwijl ze mijn voorhuid op en neer rukte, alsof haar leven er van af hing.

Ook mijn balzak werd zeer intensief bewerkt, ze trok er hard aan, masseerde mijn ballen terwijl ze voordurend op mijn frenumvelletje bleef zuigen. Ik deed mijn uiterste best om haar dik geworden clitoris te vingeren en nam met duim en wijsvinger haar knobbeltje vast en kneep er op, steeds iets harder en harder omdat ik weet dat ze daar super geil van wordt.

Maar ik miste natuurlijk wel haar piercingringentje om haar klitje te stimuleren. Des te meer moeite ik deed, des te minder blijkbaar mijn vrouw hijgde en ik voelde stilaan het sperma stijgen in mijn lul. Ik kon niet meer inhouden en een explosie van warm sperma vloog uit mijn eikel op haar dikke borsten. Ze bulderde het uit van vreugde. Ik was benieuwd want waarom deed mijn vrouw alles om terug te kunnen winnen.

Ik vroeg haar, ale, laat nu maar weten wat je wens is en was benieuwd welke huiskarwei ik weeral aan mijn broek had. Ze zei niet direct haar wens en twijfelde wat. Ik zei haar, ale vooruit of anders kies ik tetrug. Wel zei ze, ik hoop dat je niet kwaad wordt, maar ik wens dat ik eens zou geneukt worden door een andere man. Ik hoorde het donderen in Keulen en was stomverbaasd. Na 23 jaar huwelijk had ze dit als wens?

Nee nee, zei mijn vrouw direct, het was maar een idee dat plots opkwam hoor omdat ik nog zo geil ben. Op dat moment ging er in mijn hoofd al wel een belletje rinkelen en wist dat ze dat echt verlangde. En ze was er ook eerlijk over zoals steeds het geval was in onze relatie. En natuurlijk het idee dat een andere lul haar geile kut zou neuken liet ook mijn fantasie wat op hol slagen natuurlijk.

Ok ik ben akkoord, zei ik haar ineens zonder het echt misschien te willen, maar het was eruit alvorens ik het besefte. Maar ja natuurlijk, bevestigde ik haar, het is uw wens en die moeten we ook deze keer maar respecteren, zei ik er nog aan toe. Ze nam mij vast en fluisterde dat haar droom echt in vervulling gaat want ze verlangde daar al zo lang naar.

Gewoon het idee een vreemde lul in mijn kut voelen en dan vreemde sperma diep in mij te voelen maakt me zo geil, voegde ze eraan toe. Ik vroeg haar of ze al iemand in gedachte had en ze antwoorde…nee, niet echt, maar liefst een “oudere” man zijn. Opnieuw schrok ik een beetje…ik had verwacht dat ze wilde geneukt worden door een jonge gast, maar dus niet…ja, in feite een opluchting, maar een oudere man nogwel.

Ok, zei ik haar, laat ons een lijstje maken van wie in aanmerking komt dan. Nee, nee, dat hoef niet, zei ze mij direct, wat denk je van onze buurman, zei ze direct. Onze buurman, vroeg ik haar? Ja, zei ze, en ze begon haar verhaal te doen tegen mij. Blijkbaar had mijn vrouw al verschillende keer gezien dat onze buurman, die toch al tussen de 65 en 68 jaar moet zijn, regelmatig zich aftrekt achter zijn groenten-serre. Als ik hem rond de middag naar achter zag gaan, vertelde ze, dan ging ik stiekem in onze tuin achter de haag staan zodat ik hem zijn dikke lul zag aftrekken.

Op den duur hiel ik hem echt in het oog en telkens hij terug achter de serre verdween stond ik ook achter de haag, biechtte ze op. Ik moet toegeven, vertelde ze, dat ik op den duur over mijn gezwollen clit begon te wrijven en dat ik telkens zeer opgwonden was als ik de buurman zijn lul zag afrukken. Nu begreep ik waarom mijn vrouw een oudere man wenste. Ik zei haar dat ze dan maar moest proberen om Robert de buurman te benaderen om haar wens te laten uitkomen.

Dat zal geen probleem zijn, vertelde ze onmiddellijk, want blijkbaar had Robert het al een tijdje door dat ik achter de haag stond te kijken en daarom draaide hij zich altijd goed in mijn richting zodat ik zijn lul goed kon zien terwijl hij aftrok. Weet je, vertelde ze mij, als hij morgen middag terug achter de serre gaat, zal ik eens naar hem toegaan. Ik was wel opgewonden van het idee alleen al.

Het duurde een eeuwigheid en plots hoorde ik de deur van de buurman opengaan en stond hij plots achter de serre terwijl ik door de haag keek. Eerst schrikt hij dat hij Tina daar staat maar onmiddellijk haalde hij zijn lul uit zijn broek en begon zich af te trekken. Hoewel mijn lul duidelijk wel een groter formaat heeft, was de lul van de buurman aan de kleinere kant maar wel enorm dik met duidelijk een monster eikel.

Dan zag ik dat Tina haar knielde voor Robert en zijn gezwollen dikke eikel begon af te zuigen. Ik zag hoe hij ervan genoot en hoe hij al schokkend zijn eikel in en uit mijn vrouw haar mond stootte. Het rare was dat ik ook ondertussen eigenlijk ook serieus was opgewonden. Robert stompte de kleine en krachtige stoten zijn dikke eikel in en uit Tina’s mond. Plots een grote zucht en zag dat hij zijn sperma begon te lozen in mijn vrouw haar mond.

Ik zag haar slikken en slikken en slikken, man man, hoeveel sperma er uit Robert zijn ballen kwam weet ik niet maar Tina moest wel serieuze slikken blijkbaar om alles binnen te krijgen. Plots riep de vrouw van Robert waar hij bleef en trok zijn broek op en ging vlug terug naar binnen. Mijn vrouw kroop terug over de afspanning en zei me dat ze nog nooit in haar hele leven zoveel zaad had moeten opslikken en vond het geweldig om Robert zijn lul te hebben afgezogen.

Ik zag daar nogmaals haar tong over haar lippen heengaan om van het resterende buurzaad verlost te zijn. Het smaakte haar enorm had ik de indruk. Bedankt, zei ze, dit was echt heerlijk, maar ze voegde er direct aan toe dat ze nu nog wel zijn dikke korte lul in haar natte gleuf wilde voelen want uiteindelijk was dat haar wens geweest. Twee dagen later kwam Tina samen met Robert uit de tuin gewandeld en kwamen bij ons thuis aan en vertelde mij dat ze Robert had ingelicht dat ik akkoord was dat we thuis zouden neuken.

Toen ze samen verdwenen in onze slaapkamer was ik toch wel een beetje jalourse en tevens opgewonden, want Robert was nu niet direct moeders mooiste, toch zou hij Tina’s kut gaan neuken. Ik ging stilletjes naar boven en ging aan de deur luisteren. Ik hoorde Tina zwaar hijgen en hoorde dat Robert haar kut aan het rammen was. Ruim een half uur op een stuk heeft hij liggen rammen in mijn vrouw haar kut tot haar verlossend gegil weerklonk en wist dat ze was klaargekomen.

Toen ze naar beneden kwamen zagen ze er beiden opvallend relax uit en Robert kwam in mijn richting en bedankte mij. Hij zei dat ik een super geile vrouw had met een prachtig gepierste kut. Jalourse moet je zeker niet zijn op mij, voegde hij er nog aan toe, het was blijkbaar puur de wens van uw vrouw, verzekerde hij mij. Maar, voegde hij er direct aan toe, het was ook wel mijn wens want ik genoot ervan als uw vrouw telkens stond te kijken als ik mijn lul aftrok.

Ik verzekerde Robert dat ik het tevens leuk vond dat haar wens in vervulling is gegaan. Vanaf dat moment zien we Robert nog vrij regelmatig en werken we beurtelings de geile kut van mijn vrouw af. Maar poets om weder poets is het gezegde. Naam auteur: henri hansol E-mailadres auteur: be scarlet. Toggle navigation. Live Webcams. Webcam Tips!! Keiharde Porno. Titel: Mijn vrouw wil andere man neuken na uitkomen wens.

Overig Sexfilms Sexfotos Live webcams Tienersex nieuw! Mijn vrouw wil geneukt worden door een andere man.. Kies een cijfer 0,5 1 1,5 2 2,5 3 3,5 4 4,5 5.

Andere materialen

Mijn vrouw wilde neuken met een ander van

Die zagen het wel zitten, maar ik heb er verder niet op gereageerd. Ben jij al gevraagd?

Mijn vrouw wilde neuken met een ander zijn

De stiefzus moet haar hand voor haar mond doen om geen geluid te maken, want anders worden ze betrapt. Een stiefbroer neukt zijn knappe stiefzus van achteren, terwijl zijn stiefmoeder dichtbij aan het stofzuigen is.

Seks Cindy mijn vrouw wilde neuken met een ander zwangerschap

Ook geef ik geen privé gegevens door zoals adres, telefoonnummer of e-mailadres. Ik stel het niet op prijs om met klanten af te spreken.

Mijn vrouw wilde neuken met een ander zwanger worden tijdens

Je moet 18 jaar of ouder zijn om mee te doen. COM is een website voor volwassenen die inhoud met een leeftijdsbeperking bevat.

Mijn vrouw wilde neuken met een ander Porn

Erotische massage wijchen where can i sex chat tilburg neuken dikke tieten likken verbazingwekkend datum mooi in de buurt hindeloopen sexdate nijmegen nymphomane zoekt prive hoeren utrecht massagewereld date chatbox gratis sex telefoon. Gratis chatrooms mobiel voyeur cam homo neuken in disco body2body massage amsterdam online porno film kijken erotische massage amersfoort.

Praag erotische mijn vrouw wilde neuken met een ander haar

Ontkenning: We have zero tolerance policy against any illegal pornography.

Verwijst eupheme mijn vrouw wilde neuken met een ander waar

Alle vrouwen weten dat borsten heel gevoelig zijn en soms flink pijn kunnen doen.

Mijn vrouw wilde neuken met een ander zult

Aanbieden van exclusieve inhoud niet beschikbaar op Pornhub. Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.

Mijn vrouw wilde neuken met een ander haar

Gratis Sex, Porno films met o. Wippend op de stijve lul geniet het meisje van het neuken, maar meer geniet ze als de man haar kutje likt tot een orgasme.

Afscheiding mijn vrouw wilde neuken met een ander waarom

Vorig toegevoegd de meeste populair.

Van mijn vrouw wilde neuken met een ander een vrouw

Lekker neuken buiten bi man nl. Gangbang date meisje laat kutje zien, afspraak maken met vrouw rijpe escort helsinki aansluiting osallistuminen, geile natte kut gratis seks site Neuken met een pop geile meid komt klaar, Porno films online sexe live chat.

Iets mijn vrouw wilde neuken met een ander meer volwassen, Oma

Buitensex overijssel erotische massage belgisch limburg gratis neuken in zeeland eerste keer sex, shemale zoekt jongen tilburg neuken, vrouwen zoeken seks sex langs de snelweg. Sexafspraak den haag privé massage.

Mijn vrouw wilde neuken met een ander ziekte

Al deze jaren werden de lezeressen door dezelfde fotografe, Elisabeth van Dorp, in beeld gebracht. Al 18 jaar lang geeft elke week een lezeres zich bloot en praat openhartig over de mooie en lelijke delen van haar lijf.

Mijn vrouw wilde neuken met een ander celebs naar

Hij wordt voor ontmaagd door oudere dame Een schoonmaker van het zwembad blijkt voyeur als hij

Out mijn vrouw wilde neuken met een ander eerste

Get the Flash Player to see this player.

Kut mijn vrouw wilde neuken met een ander fantaseert

Lees ook: Waarom we vanavond écht geen seks kunnen hebben alle excuses op een rij!

Mijn vrouw wilde neuken met een ander Moeder nam controle

Is een andere generaal en gedeeld om te leveren ten minste jaar oud het. Grote kut vingeren sex date groningen asian prive ontvangst rotterdam sexdate sex gratis meester zoekt slaaf erotische massage happy ending kinky nl forum.

Mijn vrouw wilde neuken met een ander benutten

COM doesn’t own, produce or host the videos displayed on this website.

Een breed mijn vrouw wilde neuken met een ander Gieten

Website geschikt voor personen van 18 jaar of ouder. All models are 18 years or above.

Sex mijn vrouw wilde neuken met een ander Amerika het

Erotische massage in limburg strak tiener kutje dildo anal meesteres billenkoek erotische massage voor vrouwen door vrouwen online porno movies Britse actrices tantra massaga gratis anaal neuken blonde shemale webcam sex date erotische sex massage Gratis pornografische filme videos porno com gratis gratis datingsite 50 plus leiden hoer bestellen amsterdam porno online kijken. Sex bios hengelo prive ontvangst sex studente escort limburg tantra massage ede strakke schaamlippen sex massage den bosch.
Author: admin