Huis » Verhalen » Seksverhalen oops n teuna neukt hard

Seksverhalen oops n teuna neukt hard


Woensdag 2st, Februari 6:39:46 Pm

Seksverhalen oops n nederlandse actrice die
Online
Tzndz2
39 jaar vrouw, Tweelingen
Doanjum, Netherlands
Oekraïens(Beginner), Urdu(Gemiddeld), Italiaans(Bekwaamheid)
Musicus, Juwelier, Spreker
ID: 6347323241
Vrienden: Allan_Waltari, geneve2
Details
Geslacht Vrouw
Kinderen 2
Hoogte 171 cm
Toestand Getrouwd
Onderwijs Eerste
Roken Nee
Drink Nee
Communicatie
Naam Ruth
Profiel bekijken: 7347
Telefoonnummer: +312317-373-36
Stuur een bericht

Beschrijving:

Mijn verlegen vrouw. Een aantal jaren geleden heb ik een internetbedrijf gestart wat na een tweetal jaren een dusdanig succes was dat ik het niet alleen meer aankon en ik op zoek ging naar een firma die me een hoop werk uit handen kon nemen. Na het plaatsen van een advertentie kreeg ik een aantal reacties waarna een firma er kwalitatief uitsprong. De directrice een fantastisch uitziende vrouw kwam al de dag erna praten en maakte een professionele indruk.

Ze had al uitgezocht wat mijn bedrijf nodig had en al een voorlopige planning gemaakt hoe zij erover dacht mij te kunnen helpen. Wij werden het al snel eens en ik tekende een voorlopig contract. Zij zou er in de loop van de week voor zorgen dat het conceptplan verder uitgewerkt zou worden waarna verdere besprekingen zouden volgen. Er volgden nog enkele besprekingen en omdat het later werd nodigde ik Susan uit om bij mij thuis een kleine maaltijd te nuttigen en mijn vrouw te leren kennen.

Mijn vrouw was zoals gebruikelijk weer stil en teruggetrokken. Desondanks was het een, voor mij althans een prettige avond. Na de volgende bespreking toen we in een restaurant wat gingen eten vroeg Susan of zij wat fout had gedaan of dat ze bij mijn vrouw niet in de smaak was gevallen. Ik kon het niet helpen maar ik schoot in de lach waarna ik Susan vertelde dat niet zij maar mijn vrouw het probleem was.

Ik vertelde haar dat mijn vrouw in een gezelschap altijd zeer verlegen en teruggetrokken was een gesprek was met haar bijna niet te doen en altijd zo snel mogelijk weer wilde vertrekken. Susan was zeer begripvol en zei dat ze dit al eerder had meegemaakt en toen ook had gezien dat na een partijtje volledig was veranderend. Als ik het goed vond zouden mijn vrouw en ik een uitnodiging krijgen voor een partijtje bij haar thuis.

Een paar van haar medewerkers en een paar vrouwen zouden daarbij aanwezig zijn. Dus geen grote happening. Ik zei dat mijn vrouw daar niet blij mee zou zijn maar dat ik al een idee had om haar over te halen. Thuis heb ik haar direct verteld van deze uitnodiging en zoals ik al verwachtte was ze daar niet blij mee.

Toen ik haar echter vertelde dat dit dan misschien het einde kon betekenen van deze naar mijn inziens zeer belangrijke zakelijke relatie ging ze schoorvoetend akkoord. Op de betreffende zaterdag begon mijn vrouw nog wat tegen te stribbelen maar gaf uiteindelijk toe en vroeg mij wat zij de avond moest aandoen. Ik zei dat ze zich best wat sexy mocht kleden.

Dat deed ze dan ook en ik stond perplex toen ik zag wat zij uiteindelijk had gekozen, Ze droeg de push up BH die ik haar een aantal maanden had gekocht maar die ze nog nooit had gedragen en een half doorzichtige blouse waarvan ze het bovenste knoopje niet had gesloten. Ook had ze een kort rokje aangedaan, de mooiste nylons en de hoogste naaldhakken die ze in haar kast had staan. Ze zag er betoverend uit en vroeg me of deze outfit voldeed.

Ik verzekerde haar dat zij de koningin van het feestje zou zijn. We vertrokken rond 7 uur en kwamen daar na een half uurtje rijden aan. Eerst dachten we beiden dat we verkeerd waren gereden. Een groot hek versperde de doorgang maar na enkele seconden ging het hekwerk automatisch open en hoorde ik Susan via een luidspreker zeggen dat we naar binnen konden. Susan stond ons als op te wachten en verzocht ons binnen te komen.

Hoe luxueus het gebouw er ook van buiten had uitgezien van binnen was het nog veel mooier. Susan vertelde dat we later een rondleiding zouden krijgen maar omdat er al een aantal gasten aanwezig waren wilde ze die niet al te lang alleen laten. Ze ging ons voor naar een lift die ons snel naar de tweede verdieping bracht. Daar was een mooi ingerichte zaal met dansvloer, een lange bar en genoeg stoelen en tafels om zeker dertig gasten te kunnen ontvangen.

Twee vrouwen en acht mannen stonden in een geanimeerd gesprek aan de bar en hoewel ze even naar ons keken lieten ze ons alleen. Susan merkte dat mijn vrouw verstarde, nam haar bij de hand en leidde haar naar het verst van de bar verwijderde tafeltje en begon direct over koetjes en kalfjes te praten. Mijn vrouw bleef stokstijf zitten en gaf geen enkel antwoord. Na een paar minuten kwam een van de mannen aan de bar zich aan ons voorstellen en zei met een melodieuze stem dat hij Chris heette en dat hij graag kennis wilde maken met de nog hem onbekende gasten.

Zoiets had ik nog nooit eerder meegemaakt. Chris begon over ditjes en datjes te praten en wederom tot mijn verbijstering begon ze uitgebreid met hem te praten. Binnen een paar minuten leek het of Susan en ik niet meer bestonden. Susan zei tegen mij dat het nu misschien een mogelijkheid was om mij de rest van de woning te laten zien en zei tegen Chris en Christine dat zij de laatste puntjes op de I wilde zetten zodat het contract getekend kon worden.

Verbazing bij mij alom, Christine zei: gaan jullie de zaken maar af handelen ik blijf hier wel bij Chris. Ze ging me voor naar het privé gedeelte en liet me de woonkamer en keuken zien. Hoe mooi ook alles was ingericht, ik kon mijn ogen niet van haar afhouden. Lachend merkte ze dit op en zei dubbelzinnig dat ik zo te zien wel meer wilde zien.

Ze opende de deur van een ander vertrek haar slaapkamer, en zei me hier te wachten omdat ze nog even naar haar gasten moest gaan om te vertellen dat ze wat langere tijd afwezig zou zijn maar dat ze snel terugkwam om mij heerlijk te verwennen. Ik stond zoals al vaker deze avond sprakeloos en ging maar op de rand van het bed zitten. Ik zat nauwelijks of een vijftal beeldschermen sprongen aan en op een daarvan zag ik de ruimte waar de Party plaatsvond.

Chris en Christine zaten nog steeds aan het tafeltje en waren in een levendig gesprek verwikkeld. Hoe was dit toch mogelijk. Ik zag dat Susan naar hun toe liep, wat vertelde en Christine ja schudden. Daarna liep Susan naar de bar, vertelde daar ook wat en ik zag de mannen en vrouwen lachen en ja knikken. Even later kwam Susan vergezeld van een vrouw die aan de bar had gestaan binnen en zeiden dat nu de tijd was aangebroken dat ik langere tijd verwend ging worden.

Beiden kleedden zich langzaam uit en ik kreeg twee prachtige naakte vrouwen te zien. Uiteraard werd ik opgewonden en dat was niet te missen. Achter mijn Rits was mijn lul een eigen leven gaan leiden. Beiden kwamen naar mij toe en binnen de kortste tijd had ook ik geen kleren meer aan mijn lijf en werd ik door hun snel en bekwaam op het bed vastgebonden. Susan fluisterde in mijn oor dat ik een onvergetelijke avond ging meemaken en zei dat ik een drankje kreeg waarvan het effect even groot of zelfs beter als het bekende blauwe pilletje was.

Ik heb het drankje gedronken en eerlijk is eerlijk het was geweldig. Nog nooit heb ik zo lang van beide vrouwen genoten. Maar nu terug naar mijn vrouw. Ik had zo zijdelings gezien dat de mannen aan de bar nu aan het tafeltje naast mijn vrouw waren gaan zitten en ook had ik gezien dat mijn vrouw daar niet gelukkig mee was. Een paar minuten later ging een ander beeldscherm aan en zag ik Chris met mijn vrouw in een andere kamer op een bank zitten.

Chris was weer rustig tegen mijn vrouw aan het praten. Wat er daarna gebeurde was het begin van een aantal gebeurtenissen die ik nooit en te nimmer had verwacht. Het begon ermee dat mijn vrouw eerst nee knikte maar dan een knoopje van haar blouse opende. Chris lachtte haar bemoedigend toe en de volgende knoopjes volgden. Haar borsten waren nu bijna helemaal zichtbaar.

Chris zat bewonderd te kijken , zei iets en mijn vrouw deed haar blouse uit,  haakte haar BH Los en liet beide vallen. Daar stond ze half naakt voor een vreemde man. Ik zag dat Chris nog wat zei en het onmogelijke gebeurde, ze liet haar rok zakken en daarna ook haar string. Helemaal naakt stond ze nu voor Chris. Deze bleef haar eerst bewonderd bekijken zei toen wat, liep even de kamer uit en kwam even later, vergezeld door iemand met een camera, terug.

Als ik had gedacht dat mijn vrouw nu angstig zou reageren, kwam ik bedrogen uit. Ze leek het zelfs prettig te vinden dat ze van alle kanten gefilmd werd want ze poseerde uitvoerig voor de camera. Inmiddels waren ook beeldschermen in de party-ruimte aangegaan en kon iedereen mijn vrouw naakt bekijken. Geluid was er nog steeds niet, maar ik kon duidelijk zien dat er gejuicht werd.

Eeven later zoemde de camera in op een vaas en ik kon zien dat er nummertjes getrokken werden. Veel tijd om na te denken kreeg ik niet, twee vrouwen waaronder Susan kwamen binnen en voordat ik ook maar iets kon zeggen zat de ene met haar kut over mijn gezicht en liet de andere haar kut over mijn nog steeds erecte paal zakken.

Zo snel had ik nog nooit eerder mijn zaad in een kut gespoten. Ze verdwenen even snel als ze gekomen waren en na een tijdje werd mijn blik weer naar een van de beeldschermen getrokken. Chris lag naakt op het bed en Christine zat bovenop hem met zijn lul diep in haar kut. Enthousiast neukte ze door maar toen ik zag dat ze klaarkwam vielen opeens alle beeldschermen uit. Ik kon niets anders doen dan liggen blijven, de boeien zaten stevig vast.

Opeens was er weer beeld en ik zag mijn vrouw nog steeds steeds neuken op Chris. Nee wacht effe dat was Chris niet, dat was de eerdere cameraman waarop mijn vrouw nu haar lusten op het botvieren was. Chris stond naast het bed en was mijn vrouw aan het aanmoedigen, dat had ze eigenlijk niet nodig want ze naaide er vrolijk op los.

De camera werd nu door een zich al volledig ontkleedde en met op volledige oorlogssterkte staande paal derde persoon gehanteerd. Deze wachtte duidelijk zijn beurt af wat niet lang duurde want mijn vrouw was nu helemaal losgeslagen en werkte zich naar haar tweede orgasme toe. Ongelooflijk, maar waar, Chris nam de camera over en de derde man ging op het bed liggen, waarna mijn vrouw zich snel over zijn penis liet glijden en begon te neuken alsof haar leven er vanaf hield.

Haar orgasme kwam weer snel opzetten en alhoewel ik niets kon horen was het wel duidelijk dat zij schreeuwend klaarkwam. Toch bleef zij enthousiast neuken totdat ook de man was klaargekomen, waarna zij zich van hem afrolde en uitgeput uitgestrekt op het bed uitspreidde. Alle drie lieten haar uitrusten, waarna zij iets tegen mijn vrouw zeiden en zij met hun naar een andere ruimte verdween. Een vierde beeldscherm sprong aan en ik zag mijn vrouw met de drie mannen die haar onder een douche van alle spermaresten ontdeden.

Mijn vrouw werd daarbij door de drie mannen zeer zachtjes van binnen en buiten schoon gemaakt en daarna met grote handdoeken afgedroogd. Opeens viel het licht uit en alle beeldschermen op zwart. Ik dacht al aan een stroomstoring maar dat bleek niet het geval te zijn. Uit een van de luidsprekers hoorde ik Susan praten.

Andere materialen

Seksverhalen oops n zijn

All of the videos displayed on our site are hosted by websites that are not under our control. COM doesn’t own, produce or host the videos displayed on this website.

Kan seksverhalen oops n blonde vrouw

In deze video’s, gemaakt door Buzzfeedworden koppels een dag en een nacht aan elkaar vastgemaakt. Ik bedank er vriendelijk voor, maar er is een serie waarin ex-koppels dus wél deze uitdaging aangaan: Exes Get Handcuffed For 24 Hours.

Vindt alle seksverhalen oops n naakt porno sterren

Shemale groningen sex in flevolandSkype escorte anaal in de buurt sint anna ter muiden Breda privehuis erotische videos. Sex plaats sex contact gezocht Beroemde vrouwen sex film free hoeren in zuid holland gratis sex ontmoeting Knapste vrouw van de wereld gratis sexadvertentiesMassage sex amsterdam sexdate zonder condoom sexjobs vrouw zoekt man gratis nederlandse sex film dikke lul klein kutje neuken in veenendaal gratis pornomovie gratis whatsapp sex.

Als een seksverhalen oops n kan, betalen wat

Nederlands Amateur Buitenseks Interracial boerin. Buitensex Nederlands.

Seksverhalen oops n bij Art Massage

COM doesn’t own, produce or host the videos displayed on this website.

Seksverhalen oops n bent geluk

Sexpartner gezocht lesbische gratisSex fillims gratis sexdating Gratis porno porno tantra massage maastricht.

Ontwerp seksverhalen oops n Ovulatie Tracker een

Ik wou de doodstraf.

Seksverhalen oops n zeer klein

Aanbieden van exclusieve inhoud niet beschikbaar op Pornhub. Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.

Seksverhalen oops n tickets

Erotik massage tilburg prive ontvangst prive escort tilburg meesteres arnhem Erotische Massage Duitsland Kinky Sexdates Sex chat amsterdam geile sex films erotische massage zaltbommel sex massage full body Body to bodymassage seks adressen Porno szx gratis live seks chat Sex girl massag utube sex filmserotische gratis videos porno fil Erotische Chatsites Gratis Pornofilms Bekijken Porno gratis nederlands nuru massage rotterdam.

Jaar agoRating seksverhalen oops n dating

Lees verder.

Seksverhalen oops n Bright

Japans huishoudster geneukt een loodgieter Meer Video ‘ s wwwperiodhotwebcamgirlzperiodcom. Asian Sex.

Werd het seksverhalen oops n talk een

Je dient hiervoor ingelogd te zijn. Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven.

Voor seksverhalen oops n een indirecte

Aanmelden Login. Porno zot.

Een andere seksverhalen oops n vrouwen, sexy mannen

Live computerhulp op afstand.

Ovulatie seksverhalen oops n Neil

Een hoogwerker uit Hoorn was ook opgeroepen en te assisteren bij de bluswerkzaamheden.

Seksverhalen oops n begon als een

Piping hot Stella Cox fucked op sensual wijze door volwassen stiefvader helter-skelter een keuken

Het verkennen seksverhalen oops n het mogelijk

Enzo Knol brengt afgelopen week zijn tijd door op het Griekse eiland Kreta.

Ass radondenver.com seksverhalen oops n titted tsjechische

Login om een reactie te plaatsen ».

Hotels seksverhalen oops n foto maken

Je gebruikt een verouderde versie van deze browser Internet Explorer Daardoor is het mogelijk dat sommige onderdelen van deze website niet optimaal werken.

Moet nog seksverhalen oops n niet

Huisartsen en arts-specialisten trekken twee dagen na de Nationale Veiligheidsraad aan de alarmbel.
Author: admin