Huis » Mijn » Tegen wil geneukt kim lian van der meijden naakt

Tegen wil geneukt kim lian van der meijden naakt


Woensdag 19st, Juni 10:19:6 Am

Tegen wil geneukt mensen
Stuur een gratis bericht naar Lakshanherft
Offline
Lakshanherft
35 jaar vrouw, Vissen
Vamel, Netherlands
Deutsch(Geavanceerd), Maleis(Beginner), Koreaans(Vloeiend)
Opticien, Astrofysicus, Middel
ID: 5723634276
Vrienden: jam147j, NeedHelp123, EmmaMayThomas23, Zornified
Details
Geslacht Vrouw
Kinderen 4
Hoogte 159 cm
Toestand Gratis
Onderwijs Het gemiddelde
Roken Ja
Drink Ja
Communicatie
Naam Pat
Profiel bekijken: 1589
Telefoonnummer: +312131-777-58
Stuur een bericht

Beschrijving:

Ik had er al naar uitgekeken, een avondje alleen thuis, een voetbalwedstrijd op tv en mijn vrouw was de hele avond naar een afscheidsfeestje van een collega. Ze zou na het feest door een vriendin thuisgebracht worden. Ik vond het prima, zeker na een drukke dag op het werk even geen gezeur aan mijn hoofd tijdens de wedstrijd.

Om Er zat ook een leuke selfie van mijn vrouw bij, nou dat zag er goed uit, mijn vrouw in een kort jurkje met een glas wijn. Een uurtje later kreeg ik weer een berichtje, of ik haar om Ik baalde, maar antwoordde dat ik haar op zou halen. Het was slechts tien minuten rijden maar iets na middernacht uur stapte ik in de auto en ging onderweg, ik zat toch maar te wachten, dan maar wat eerder. Ik zette mijn auto op de parkeerplaats en keek naar het zaaltje, veel mensen stonden buiten te roken en te drinken.

De parkeerplaats ligt tegen een bos aan en is slecht verlicht dus wilde ik mijn binnenverlichting aan doen. Op dat moment zag ik vier mensen aan komen lopen, ik hoorde ze praten en lachen. Aan het lopen te zien waren ze behoorlijk aangeschoten dus hield ik het licht even uit om te kijken wat ze gingen doen. Dichterbij gekomen hoorde ik ook een vrouwenstem en nu zag ik dat het drie mannen en een vrouw waren.

Ze liepen naar een picknicktafel die in een hoek van de parkeerplaats stond, op nog geen tien meter van mijn auto. De vrouw ging op de tafel zitten en ik zag dat één van die mannen haar omhelsde en zoende, de andere man zag ik met zijn hand tussen haar benen gaan en de derde maakte zijn broek open en pakte haar hand en leidde die naar zijn lul. Dat zag er geil uit en ik voelde dat mijn lul stijf werd. Voorzichtig stapte ik uit de auto om iets dichterbij te komen en zag toen hoe zij met haar benen wijd op de tafel lag.

Ik zag dat ze twee mannen aan het aftrekken was en de andere man had zijn pik net voor haar kut. Ik kon het redelijk goed zien en zag dat de man die haar wilde gaan neuken wel een hele grote pik had, wat was dat ding lang en dik. Ik zag hem langzaam in haar kut gaan en de vrouw begon zacht te kreunen, met lange halen begon hij haar te neuken, dieper en dieper. Wat een enorme pik was dat en aan de vrouw te horen werd ze steeds geiler.

De andere mannen gingen ook helemaal los, een liet zich aftrekken terwijl hij haar overal streelde en haar benen uit elkaar hield, de andere man had zijn lul tegen haar mond aan geduwd die zij langzaam opendeed en hem met rustige neukbewegingen zijn gang liet gaan. Steeds geiler werd ik van wat ik zag en ik begon mijzelf al kijkend af te trekken. Maar om het nog beter te kunnen zien moest ik wat dichterbij zien te komen, heel voorzichtig liep ik achterlangs de laatste auto.

Nu stond ik voor hen vrijwel onzichtbaar op nog geen twee meter afstand. Ik hoorde de mannen praten tegen haar hoe geil ze was, de vrouw kreunde en lag met haar benen ver uit elkaar te draaien met haar onderlichaam zodat de neukende man haar hard en diep kon neuken. Zelf hield ik het bijna niet meer, dit was het geilste wat ik ooit had meegemaakt, ook het idee van toekijken zonder dat zij het in de gaten hadden maakte alles nog geiler.

Alles werd heftiger en de vrouw begon zichzelf met haar hand klaar te maken, de man die zich liet pijpen haalde zijn lul uit haar mond en hijgend trok hij zich af tot hij over haar gezicht en borsten begon te spuiten. De man die afgetrokken werd nam het van haar over en al pratend hoe geil hij haar vond zag ik hem klaarkomen. Haar kin, borsten en een gedeelte van haar kleding zat onder het zaad.

De neukende man gaf een harde stoot en gelijk hoorde ik de vrouw kreunend en zuchtend klaarkomen, ik zag haar schokken toen de man zichzelf zichtbaar leeg spoot in haar kut. Gelijkertijd kwam ik al trekkend en kijkend geweldig klaar. Even was het een moment rustig, iedereen was aan het bijkomen. De mannen hielpen de vrouw overeind en lieten haar op de rand van de tafel zitten, gelijkertijd zag ik dat ze haar weer aan het vingeren waren en dat zij ook hun lullen weer aftrok.

Opeens zag ik iets en even stokte mijn adem, hoewel het redelijk schemerig en donker was herkende ik plotseling het jurkje, dit was hetzelfde jurkje als mijn vrouw aanhad. Ik kreeg een heel raar gevoel en deed nog voorzichtig een paar stappen dichterbij. Toen zag ik het, het was mijn vrouw!! Mijn vrouw die met drie vreemde mannen seks had en zich had laten neuken en die zich nu liet vingeren en mannen aan het aftrekken was.

Van alles schoot er door mijn hoofd, boosheid, jaloezie, ik was even de weg kwijt, maar ook door de opwinding en geilheid. Dit was echt verwarrend, moest ik ingrijpen, moest ik weglopen? Ik kon niet meer helder nadenken maar tegelijkertijd werd er nog volop seks bedreven en ik zag hoe mijn vrouw zich volledig liet gaan en zich liet gebruiken terwijl ze nu ook de man met de hele grote lul aan het aftrekken was met twee handen.

Dit kon niet waar zijn, maar ik voelde mijn lul weer groeien en begon mijzelf toch weer af te trekken. Na vijf minuten zag ik haar gelijktijdig met de mannen hard hijgend klaarkomen en ik kwam zelf ook weer klaar. De man met de grootste lul, ik denk bijna 25 cm en heel dik, pakte haar van de tafel en met een hand om haar hoofd trok hij haar richting zijn lul die nog steeds stijf en keihard leek te zijn.

Hij drukte hem tegen haar mond en ik zag de helft van die enorme lul in haar mond verdwijnen, weer zag ik haar hand tussen haar benen gaan om zichzelf nogmaals klaar te vingeren. De twee andere mannen keken toe en trokken zichzelf af. Even haalde die vent zijn lul uit haar mond en ik hoorde haar zeggen, gebruik me, neuk me. Na deze woorden was de opwinding weer zo groot dat de mannen nogmaals klaarkwamen. Zelf zag ik haar ook weer wild schokken, dus ook zij kwam weer klaar.

Ze stonden op en kleedden zich alle vier weer aan. Na wat schoonmaakwerk liepen ze met hun vieren weer naar het zaaltje en gingen naar binnen. Ik keek even hoe laat het was terwijl ik naar mijn auto liep. Het was nu bijna Drie mannen liepen met haar mee naar buiten en staken een sigaret op, ik zag hoe zij haar gedag zeiden. Langzaam en een beetje waggelend liep mijn vrouw richting mijn auto en eenmaal in de auto kreeg ik een zoen van haar.

Ik vroeg hoe het was geweest en zij antwoordde dat het een super avond was geweest. Gek genoeg had ik niet de behoefte om haar te confronteren met de feiten, maar vreemd genoeg werd ik heel geil omdat het allemaal zo geheimzinnig was. Ik reed richting huis en een paar straten voor ons huis reed ik een parkeerterrein op en zette mijn auto op een donker stukje naast andere auto’s.

Wat ga je doen, waarom rij je hierheen? Ik antwoordde dat ik geil was en wilde dat zij zichzelf klaar zou vingeren en mij zou pijpen. Als antwoord gaf ze dat ze zoiets niet in het openbaar wilde doen omdat ze bang was dat iemand het zou zien. Liever gewoon thuis, zei ze. Maar nu was mijn behoefte om niets te zeggen opeens verdwenen en ik vertelde haar dat ik het nu wilde.

Haar antwoord was dat ze toch liever thuis wat wilde omdat ze zich eerst even wilde opfrissen. Ja, dat begrijp ik, gaf ik aan, na wat ik net heb gezien op de parkeerplaats bij het zaaltje zal dat wel nodig zijn. Hoe je een perfecte lover kan vinden heb ik nu eindelijk ontdekt! En dat is niet door eindeloos te gaan zoeken op het internet maar simpelweg door je aan te melden bij de juiste sex dating site!

Mijn favoriet? Met stip op nummer 1: Plaatseensexbericht. De site voor erotisch contact waar aanmelden ook nog eens helemaal gratis is! Ik zie je snel! Ik zag dat ze schrok en niet meer wist wat ze moest zeggen of doen. Zeg maar niets, zei ik, doe je benen wijd en doe wat ik zeg. Zonder wat te zeggen pakte ze mijn lul en begon mij af te trekken, zelf streelde zij haar kut.

Toen ze zo bezig was vertelde ik haar wat ik gezien had en hoe ik het beleefd had, ook dat ik mijzelf had afgetrokken en nogmaals toen ik gezien had dat zij het was. Het duurde niet lang, want door deze gespannen en geile situatie kwamen wij samen geweldig klaar. Thuis hebben we er verder over gesproken, de combinatie van warmte, wijn en het moment. Het gebeurde gewoon. Een aantal weken gingen voorbij toen ik op een dag zei dat ik nog een keer wilde zien hoe zij geneukt werd door die man met die grote lul.

Ze was even afwijzend maar na aandringen van mijn kant heeft ze via haar vriendin zijn telefoonnummer gekregen en gevraagd of hij op een zaterdag wat wilde komen drinken. Hij ging akkoord en de afspraak was gemaakt. Omdat zij zich toch wel betrapt en schuldig voelde deed ze eigenlijk alles wat ik haar vroeg, Zo had ze een bijna doorzichtig bloesje aan zonder bh, een kort rokje, geen ondergoed, en hoge hakken.

Afgesproken was dat hij pas rond Wij waren wel erg gespannen en dronken wat en rond half elf werden we toch wat nerveus, en gevoelens van wel of niet doen kwamen in ons op. Maar het idee dat ik deze avond mijn vrouw zou laten neuken door een man met een hele grote en dikke lul maakte mij geil en nam alle twijfels weg.

De bel ging, ik deed open en stelde mij voor, eenmaal binnen gaf ik maar een draai aan het verhaal van de uitnodiging, ik vertelde dat mijn vrouw had gezegd dat jullie zo leuk gesproken hadden enzovoort en dat zij het leuk vond om nog eens contact te hebben. Nou heel vreemd natuurlijk, maar het gesprek verliep heel soepel en gezellig, we dronken wat en mijn vrouw zat iets nerveus maar uitdagend op de bank en samen hadden ze hele gesprekken over het feest.

Na een uurtje trok ik zenuwachtig de stoute schoenen aan en liet het gesprek voorzichtig over seks gaan. Ik maakte wat opmerkingen over de grote van lullen en vertelde dat ik zeker wist dat er niemand boven de 20 cm kwam, het ijs was gebroken. Hij lachte en zei dat hij een uitzondering op de regel was en zag hem even naar mijn vrouw kijken. Ik reageerde gelijk, laat maar zien dan, zei ik lachend, dat kan niet.

Mijn vrouw nam het gesprek over en zei dat voor haar de lengte niet uitmaakte maar om zo’n lange een keer te zien leek haar wel leuk. Steeds verder ging het gesprek en op een bepaald moment stond ik op en zei dat ik even de hond uit ging laten. Toen ik terugkwam stond mijn vrouw met de man in de keuken en ik zag dat hij zijn hand onder haar rok had en haar stevig aan het vingeren was.

Ze keek mij aan en ze zei dat ze hem had verteld dat ik het wist en dat ik wilde dat hij haar vanavond zou neuken. Ik zag dat hij zijn lul uit zijn broek had gehaald en zag haar hand om zijn lul, langzaam trok ze hem af en hij schoof haar benen uit elkaar. Ze keek mij aan en zei, laat me door hem gebruiken, zeg me wat ik moet doen. Pijp hem, zei ik en doe wat bij jezelf, laat het maar zien. Zonder aarzeling deed ze gelijk wat ik vroeg en binnen een paar minuten waren ze samen zo geil bezig dat ik al kijkend ook bijna klaarkwam.

Andere materialen

Tegen wil geneukt van meest sexy

Twoo belgie: netflix and chill dekbedovertrek ts personals escort services kent Vacature volendam music: neuken voor geld quartier rouge trans, kamertraining hengelo Stad zoekt boer escort service landgraaf: barbie seks, vrouwen in uw buurt….

Richtlijn kleur tegen wil geneukt Seks

Alle Lang. Populair Nieuwste.

Man mens tegen wil geneukt kwaad

All models are 18 years or above.

Een nieuwe tegen wil geneukt vervelende kinky massage

Porn Japanese Sex. Naakt Aziatische geslacht videos, Hard neuken klein petite Aziatische sexy meisjes porno.

Oma tegen wil geneukt rondborstige Camilla houdt

Bijvoorbeeld of ze vaak alleen thuis is, dan kun je vragen: Oh ik kan wel een keer langs komen en je vermaken?

Tegen wil geneukt kan worden veroorzaakt

Skip to content.

Een tegen wil geneukt iets over

Vanwege de coronacrisis werden de uitzendingen van het tweede seizoen in maart nog opgeschort.

Een tegen wil geneukt animalsex bent absoluut

Seks filmpjes online top vrouwen Gratis sex film kijken erotische massage essen deskundige escorte diepe keel in hardenberg Zeiknatte kut amsterdam gangbang. Kale natte kut sex date tilburg.

Mensen, zoals tegen wil geneukt bieden een volledig

Beelden Foto’s Illustraties Vectorbestanden Video’s. Meer informatie over royalty-free afbeeldingen.

Verhalen van tegen wil geneukt met mensen die

De vrouw die een boete kreeg wegens wildplassen en dat bij de rechter aanvocht, moet die boete alsnog betalen.

Maakt tegen wil geneukt precies wat vroegen

All models were 18 years of age or older at the time of depiction. Meer informatie.

Tegen wil geneukt vinden van een

Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.

Gevangen Bespioneren tegen wil geneukt Helpen

Als hij haar zonder voorbereiding anaal neukt, is dat best pijnlijk. Blond sletje pijpt zijn lul deepthroat en hij neukt haar achter in haar keel met zijn stijve lul.

Tegen wil geneukt online quiz, lezen

Mature gaat naakt tijdens het zwemmen.

Tegen wil geneukt Anale seks video

Een team van politiemensen hield op dinsdag 9 april een landelijke actieavond naar aanleiding van commerciële seksadvertenties op internet.

Tegen wil geneukt een ding

U moet 18 jaar oud zijn om deze site te bezoeken.

Tegen wil geneukt Jessie perfecte

Gratis online porno priveontvangst zwolle erotische massage berchem prive huisvrouwen tiener gay chat gratis sexy chat up line erotische massage berchem gratis huisvrouwen sex mooie blote vrouw prive ontvangst limburg.

Amateur, kont, tegen wil geneukt zoek naar

Liefde en sex leveren altijd leuke situaties op, waaruit weer de nodige erotische spreuken en leuke sex uitspraken uit tevoorschijn komen.

Tegen wil geneukt slet gangbang geneukt

Suitsupply maakt mooie pakken voor mannen.

Tegen wil geneukt zal nooit een

Ria was een mooie blonde vrouw van net veertig jaar en was dan wel getrouwd met Henk hun sexleven was niet veel meer de laatste tijd, haar zoon Peter kwam vaak met zijn vriend aanzetten en die bekeek Ria altijd met een bijzondere blik in zijn ogen en Ria genoot ervan als die haar weer eens begroette met woorden zoals dag mooie dame, ze vond het zeer vleiend van de knul die Rick heette, ze droeg vaak korte rokjes en ze had mooie lange benen en Rick vond haar erg mooi hij viel als een blok voor haar, als die thuis was fantaseerde hij over zijn beste vriend zijn moeder, gek werd die van haar. Klik hier voor meer webcams!!
Author: admin