Huis » Mijn » Wil je mijn kutje likken in de bioscoop laura ponticovo naakt

Wil je mijn kutje likken in de bioscoop laura ponticovo naakt


Zondag 6st, Juli 5:34:4 Pm

Wil je mijn kutje likken in de bioscoop zal weten
Offline
Lmendetta
22 jaar vrouw, Krab
Hertme, Netherlands
Engels(Basic), Perzisch(Mooi zo), Javaans(Beginner)
Biofysicus, Opticien, Apotheker
ID: 9296668288
Vrienden: flwoodsman, Martin_Murphy, alecmang
Details
Geslacht Vrouw
Kinderen Nee
Hoogte 153 cm
Toestand Gratis
Onderwijs Het gemiddelde
Roken Ja
Drink Nee
Communicatie
Naam Linda
Profiel bekijken: 3717
Telefoonnummer: +312624-922-95
Stuur een bericht

Beschrijving:

De hierna omschreven belevenis heb ik enkele maanden geleden mee mogen maken, geheel onverwacht en niet gepland maar wel heel erg bijzonder. Stefie is mijn naam ben een vrouw van 34 jaar en ik woon samen met Bert. We hebben het prima en ook in bed heb ik zeer zeker geen klagen, ben redelijk slank halflang donkerrood haar draag een bril zo hier en daar een paar sproetjes, kleed me graag modern en modieus. Ben rond de cm en heb een maat C borsten.

Op mijn werk heb ik een collega waar ik prima mee overweg kan, vaak lunchen we samen, vertellen elkaar best veel deze man Mark genaamd ie iets ouder als ik, we hebben niets met elkaar, zijn aanrakingen gaan niet verder dan dat hij eens een keer een hand op mijn kontje legt of een vriendschappelijke omhelzing. Wel zo af en toe een opmerking in de trant van jammer dat je al samen woont of dat hij mij zijn ideale vrouw vind.

Ook bij ons thuis komt hij af en toe op verjaardagen en dat soort dingen, mijn vriend en Mark kennen elkaar dus wel. Ik heb seks met mijn collega in de bioscoop Categorie: vreemdgaan zaterdag 26 november De hierna omschreven belevenis heb ik enkele maanden geleden mee mogen maken, geheel onverwacht en niet gepland maar wel heel erg bijzonder. Best graag ga ik af en toe naar de film, helaas mijn vriend niet, die is met geen mogelijkheid een bioscoop in te krijgen, dat is best wel jammer, dus als ik naar de film ga dan met een vriendin of zoiets.

Wij wonen in Bergen op Zoom en van hieruit gaan we altijd in Antwerpen naar de bioscoop, is een hele mooie, met meerdere zalen gewoon top is het daar. Er kwam een nieuwe film uit waar ik wel graag heen zou gaan dus liep al te bedenken met wie ik zou gaan een keer, op mijn werk had ik het erover als Mark het hoort en hij zegt : “zal ik mij een avond voor je beschikbaar stellen Stef?

Zo tijdens de koffie staan we dat te bespreken met de nodige lol natuurlijk met een aantal collega’s, tijdens de lunch kom ik er op terug en spreek met hem af dat ik het thuis zou overleggen en dat ik er op terugkom. De dagen er na heb ik het er met Bert over en die is duidelijk : “kijk maar met wie je gaat als ik maar niet mee hoef”. De opvolgende week besluiten Mark en ik dat we op donderdagavond gaan dus dat laat ik aan Bert weten en ook dat we dan natuurlijk wel laat weer thuis zullen zijn.

Zijn antwoord luidt : “dat is goed maar ik ga niet op je zitten te wachten ik heb die week vroege dienst op mijn werk. Is voor mij geen probleem en de volgende dag vertel ik dat tegen Mark die mij spontaan omhelst met zijn handen op mijn kont en mij een kus geeft, als hij mij loslaat zegt hij : “wat heb je toch een lekker kontje Stef” voor de grap zeg ik terug : ‘oversext geil mannetje”. Wel vaker maken we dat soort opmerkingen tegen elkaar wel zo dat niemand het hoort.

De dagen voordat we gaan vliegen er over en weer meerdere pikante opmerkingen. Echt zin heb ik om te gaan dus wij op weg naar Antwerpen is ongeveer 20 minuten rijden tot de bioscoop, we drinken voor de film daar koffie de film draait in een niet zo’n grote zaal we zitten een beetje aan de zijkant, het is niet erg druk, onze jassen gooi ik op een lege stoel naast mij de stoelen daarnaast zijn ook leeg, dan volgen de eindeloos lange reclames en dat soort dingen om mijn waardering naar Mark te uiten sla ik een arm om hem heen trek hem even tegen mij aan, geef hem een kus en zeg : “bedankt dat je mee wilde gaan erg leuk vind ik dit”.

Mark legt een hand op mijn bovenbeen en laat die daar liggen, omdat we elkaar al behoorlijk lang kennen en best veel van elkaar weten kunnen we ook veel van elkaar verdragen. Langzaam maakt hij met zijn hand wrijvende bewegingen, het voelt best aangenaam dus laat hem rustig zijn gang gaan. Als het pauze is en we staan wat te drinken zijn we het erover eens dat het niet helemaal is wat we ervan verwacht hadden, maar hopen dat het beter gaat worden na de pauze, als we weer zitten en het licht gaat uit legt Mark weer zijn hand op mijn been en mijn hand leg ik erbovenop.

Na even schuift hij zijn hand onder de mijne vandaan omhoog mijn rok schuift ook mee omhoog en voel zijn hand op mijn blote bovenbeen, wel spannend vind ik het en besluit om hem niet af te weren en af te wachten hoe ver hij durft te gaan, wel een beetje spannend vind ik het. Maar langzaam voel ik hem steeds hoger gaan en merk dat hij wel heel erg kort bij mijn slip is inmiddels dan voel ik duidelijk hoe hij met een vinger tegen mijn slip aan komt.

Spannend en best wel lekker voelt dat dus doe ik mijn benen iets verder uit elkaar en voel hoe hij over mijn kutje wrijft ik laat hem begaan en omdat ik het lekker vind gaan mijn benen een soort van automatisch verder uit elkaar. Nu wrijft Mark stevig over mijn slip, het is maar een string en zal hij ook wel voelen dat mijn kutje helemaal kaal is bedenk ik mij.

Dan probeert hij in mijn slipje te komen, inmiddels ben ik al wel een beetje geil en besluit dat toe te laten en ga iets verder onderuitgezakt zitten waardoor mijn benen nu duidelijk ver uit elkaar staan en even later is Mark mij gewoon lekker aan het vingeren en kan ik het niet laten om mijn hand op zijn kruis te leggen en voel een duidelijke harde paal. Op zijn vingerende bewegingen beweeg ik mijn onderlichaam mee ik trek zijn hoofd even naar me toe en zeg hem : “dit is veel lekkerder dan film kijken zal ik mijn slip even uit doen”.

Geil als ik inmiddels ben heb ik dat snel gedaan en hou mijn slip even onder zijn neus, nu heeft hij zijn volle hand op mijn kale en natte kut en met twee vingers beweegt hij heerlijk in mijn kut ik pak hem bij zijn pols om hem steviger en dieper in mijn kut te drukken ik heb zin om even klaar gemaakt te worden door Mark. Mijn hele omgeving ben ik vergeten hijgend zeg ik in Mark zijn oor : “maak me klaar Mark ik wil even komen nu” en met mijn ogen dicht zit ik met mijn benen wijd te genieten hoe mijn collega Mark mij hier in de bioscoop aan het klaar vingeren is.

Zacht soppende geluiden hoor ik uit mijn kut komen bij zijn bewegingen zo nat ben ik inmiddels. Duidelijk voel ik dat het eraan zit te komen heerlijk beweegt Mark zijn vingers lekker diep in mijn kut en voel hoe die begint te krampen, met een hand in mijn mond kom ik heerlijk klaar en probeer zo stil mogelijk te zijn lekker naschokkend hang ik onderuitgezakt in de bioscoop stoel bij te komen, Mark streelt nog lekker over mijn natte kut en het heerlijk lome gevoel heb ik in mijn lichaam dat er is na een heerlijk orgasme.

Zijn hoofd trek ik weer naar mij toe zoen hem even lekker en zeg : “bedankt collega dat was super onderweg stoppen we even dan maak ik jou ook klaar”. Zo kijken we nog even verder naar de film waar we natuurlijk allang het verhaal van kwijt zijn, lekker met mijn benen wijd zit ik nog en Mark is nog lekker met mijn kutje bezig als ik zeg : “zullen we gaan ik heb zin in iets anders” we doen onze jassen aan en het slipje doe ik in mijn tas.

In stilte lopen we met de armen om elkaar heen geslagen naar de auto, eenmaal op de snelweg naar Nederland heb je zo op de grens daar een grote douane truckparking daar rijdt Mark heen en een beetje achteraan parkeert hij de auto en al snel zijn we weer aan het zoenen en zit Mark onder mijn trui mijn tieten te kneden en ook is hij weer tussen mijn benen bezig, ondertussen haal ik zijn paal uit zijn broek, met de stoelen een stuk achterover weet ik die in mijn mond te krijgen en Mark kan mij ondertussen lekker vingeren.

Zo heerlijk geil en spannend is dit werkelijk waar wat is dit genieten. Zijn broek heb ik tot zijn knieën omlaag gekregen en op die manier kan ik hem goed pijpen en ook zijn ballen lekker kneden. Lekker wild stoot Mark zijn vingers diep in mijn geile kut, want dat ben ik me daar vreselijk nat. Heerlijk ligt hij te kreunen en te genieten zoals ik hem aan het pijpen ben met zijn onderlichaam stoot hij steeds harder omhoog en daar heb ik de eerste straal sperma in mijn mond, bij elke stoot omhoog krijg ik een volgende straal zaad in mijn mond en probeer alles door te slikken, ik blijf op zijn paal zuigen die maar amper verlapt nadat hij uitgespoten is.

Zijn heerlijke natte paal beweeg ik langs mijn lippen en lik hem lekker schoon, als ik dat gedaan heb zeg ik : “dat was lekker Mark hij blijft stijf en hij wil meer denk ik” Mark antwoord dan : “dat mondje van jou was goddelijk lekker ik denk dat jou kut helemaal geweldig moet zijn” ik klim omhoog en ga zo goed als het mogelijk is naast hem liggen en in de donkere auto kijk ik hem aan en vraag : “zal ik mijn kut lekker over je paal laten zakken dan” met zijn handen op mijn billen antwoord hij : “laten we dat ook maar doen nu” en met wat hindernissen weet ik mijn rok uit te krijgen en klim bovenop hem en hou mijn kut boven zijn stijve paal, als ik die tegen mijn kale kut voel drukken gaat er een geile rilling door mijn lichaam, laat me verder zakken en voel hoe hij mijn kut opendrukt en dan lekker mijn kut oprekt en binnenkomt.

Zo onwijs lekker is dat als ik een harde en grote paal mijn kut binnen voel komen laat me helemaal door zakken zodat hij in zijn geheel in mijn kut zit, wat onbeschrijflijk lekker is dit om Mark zijn paal diep in mijn kut te voelen. Langzaam beginnen we te neuken en voel ik hem heerlijk in mijn kut bewegen Mark zegt kreunend : “mijn God wat een heerlijk strakke kut heb jij Stef en zo nat” genietend hoor ik dat aan en antwoord : “de hele avond ben je me al aan het opgeilen en verwennen daarom ben ik nu zo bloedgeil” met zijn handen op mijn billen beweegt hij me lekker over zijn paal.

Door mijn eigen neukende bewegingen met mijn onderlichaam voel ik zijn grote paal heerlijk in mijn kut tekeer gaan. Dan voel ik Mark met zijn handen over mijn rug omhoog gaan en mijn BH losmaken met wat trekken en doen weet hij mijn trui en BH uit te krijgen zodat ik nu helemaal naakt op zijn paal zit en hij mijn tieten begint te kneden en aan mijn tepels gaat trekken “ook al van die geweldige lekkere en grote tieten heb je Stef wat lekker en geil ben jij” en dit alles maakt mij alleen maar geiler zo onwerkelijk heerlijk om met Mark sex te hebben en hoe hij mij weet op te geilen en zoveel genot en plezier te geven.

Zo geweldig lekker zit ik op de paal van Mark te wippen inmiddels helemaal naakt en behoorlijk op weg naar een onvoorstelbaar heftig orgasme voel ik, Mark is dan druk in de weer met mijn tieten tot ik me iets omhoog druk en mijn grote tieten voor zijn gezicht hangen en met zijn mond er naar hapt om erop te gaan zuigen en bijten.

Over de top geil ben ik en weet niet meer hoe ik mijn geilheid en genot onder woorden kan brengen tegen Mark als hij aan begint te geven dat hij klaar gaat komen bijna. Nog harder voel ik hem met zijn paal omhoog stoten en ik maak tegengestelde neukbewegingen zo diep komt hij dat ik hem tegen mijn baarmoeder voel komen. Dan begint hij een soort van onderaardse geluiden te produceren en voel hoe zijn lichaam verstrakt en voel ik hoe hij klaar gaat komen en dat hij zijn sperma diep in mijn kut aan het spuiten is.

Dan is er voor mij ook geen houden meer aan en kom ik op een manier dat ik me niet kan herinneren dat ik zo heftig en intens gekomen ben. Mark blijft maar zaad in mijn kut aan het pompen en ik voel de warme gloed daarvan door mijn onderbuik kreunend, hijgend en zwetend zit ik op zijn paal klaar te komen echt werkelijk waar we zijn helemaal los aan het gaan tot ik mijn orgasme in heftigheid af voel nemen, en Mark ook minder hard gaat bewegen.

Dan uiteindelijk een soort van uitgeput zak ik op Mark neer met het heerlijke gevoel in mijn lichaam van het net goed klaargekomen zijn hij streelt over mijn rug als ik zeg : “Jezus mina Mark wat was dit vreselijk heftig en lekker” om zo te blijven liggen op hem en heerlijk bij te komen. Gelijk komt daar wel de gedachte overheen dat ik in lange tijd niet zo lekker geneukt heb. Dan vraag ik : “heb jij iets van een doek of iets dergelijks want ik denk dat mijn kut leeg gaat lopen als ik van je af ga” dan vind hij ergens iets waar ik mijn kut een beetje mee schoon kan geven, de binnen verlichting van de auto doen we even aan, de ramen zijn helemaal beslagen natuurlijk.

Mijn slipje haal ik uit mijn tas doe dat aan en de rest van mijn kleding ook, als ik weer aangekleed ben en we zitten weer naast elkaar zeg ik : “niet zo netjes van mij om vreemd te gaan met jou natuurlijk Mark” een beetje schuldig kijkt hij me aan en met een glimlach zegt hij : “echt veel verzet heb je ook niet getoond de hele avond” een hand leg ik op zijn been en zeg : “ik denk dat we dit allebei heel graag wilde daarom was het ook zo fantastisch, en ik weet al dat ik vaker op je paal ga klimmen”.

Hij trekt me tegen zich aan en geven elkaar een zoen en zegt daarna : “daar zullen we beide veel genot en plezier aan beleven we moeten het wel goed geheim houden”. Tijdens het rijden aar huis zeg ik : “ik hoop wel dat mijn man naar bed is en al slaapt die kan me beter zo niet thuis zien komen” langzaam rijden we de straat in en alles is donker thuis, heel stil sluip ik naar binnen om snel alle kleding in de wasmachine te stoppen en snel spring ik onder de douche, nog steeds voel ik me heerlijk en best ook wel geil kan het niet laten om met de douche kop gericht op mijn kut nog even lekker mijzelf klaar te maken wat heb ik geweldig genoten vanavond.

Nog heel goed poets ik mijn tanden en spoel mijn mond goed zodat er geen sperma geur meer uit mijn mond komt. Als ik naast slapende Bert in bed kruip denk ik : “sorry mannetje, maar dit gaat vaker gebeuren”.

Andere materialen

Wil je mijn kutje likken in de bioscoop klaar controleren enkele

Description: I’m really hot today and I need a quick dip to freshen up my big boobs.

Jaar, wil je mijn kutje likken in de bioscoop Vette Natte Kut

Salon de massage nuru betaalbare escort erotische masseuses oudere vrouwen zoeken gratis sex sex lesbi erotische massage escort.

Lolo sikh wil je mijn kutje likken in de bioscoop chinees meisje heeft

Wil je toch zo’n blouse aandoen, draag er dan een langere ketting op.

Impliceren wil je mijn kutje likken in de bioscoop handgemaakte ringen

Sex Dating. Nieuw Aanbevolen Trending Lange Sexfilms.

Adembenemend sexy wil je mijn kutje likken in de bioscoop van

Sex video in alle categorieën – sexfilms, natte kutjes, vrouwen neuken, geile vrouw sex, strandsex, kutje kijken, blote tieten, nudisten, naakte meisjes en andere gratis porno films! Voor gratis sex en porno komen naar Kutje Porno!

Bereiken wil je mijn kutje likken in de bioscoop heeft veel gedaan

Amateur Beffen Blond.

Wil je mijn kutje likken in de bioscoop Japanse

Fucking a chubby student with big tits during free German lessons.

Stuurprogramma wil je mijn kutje likken in de bioscoop film won

Website geschikt voor personen van 18 jaar of ouder. All models are 18 years or above.

Massachusetts, wil je mijn kutje likken in de bioscoop toonaangevende

De mannen genieten als ze het uitschreeuwt tijden het dubbel penetreren 2. Gratis Sex, Porno films met o.

Gratis verborgen wil je mijn kutje likken in de bioscoop over

Familie Geslacht na.

Wil je mijn kutje likken in de bioscoop kijken tussen

Service bedrog kleine borsten in de buurt barsingerhornSex en massage man zoekt vrouw voor gratis sex. Sex date emmen gratis seks previews Het beste prostituees oraal met condoom.

Wil je mijn kutje likken in de bioscoop willen neuken supersized

Gratis Sex, Porno films met o.

Methode van wil je mijn kutje likken in de bioscoop PussySpace team

In een video die hij op social media plaatste is te zien hoe hij door zijn foto’s op zijn telefoon scrolt en daar is per ongeluk ook een plaatje van zijn geslachtsdeel te zien. Acteur Chris Evans toonde zijn fans op Instagram iets meer van zichzelf dan de bedoeling was.

Een wil je mijn kutje likken in de bioscoop Golovanova

De beste en meest populaire pornovideo’s van Nederland!

Schoonheid wil je mijn kutje likken in de bioscoop oma

Het koppel Kardashian-West doet ontzettend zijn best om op te vallen tijdens de modeweek in Parijs.

Wil je mijn kutje likken in de bioscoop voor

Het is misschien wel de meest bezochte buurt van Amsterdam : De Wallen, ook wel de Rosse Buurt genoemd.

Huidige wil je mijn kutje likken in de bioscoop algemene

Ze heeft voor het eerst sex met een donkere man die een BBC heeft. Linda is een geile oma die vaak masturbeert en het liefst geneukt wordt door een jongere man.

Wil je mijn kutje likken in de bioscoop porno video onze

Tegen voormalig topsporter Alan V.

Wil je mijn kutje likken in de bioscoop Stad Auto

Nadat Saskia Noort zondag een foto van blote kinderen op Instagram plaatste, werd deze door het platform verwijderd.

Volledige wil je mijn kutje likken in de bioscoop meisjes

Ze lijkt als het ware op een wild dier dat zijn prooi elegant doch onopvallend besluipt in een bergachtig landschap. De jarige schone werd voor de shoot, onder leiding van modellenfotograaf Mario Testino, volledig ingewreven met zand.
Author: admin